Quantcast
Till salu inom: ”

border collie omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi söker efter ett nytt hem till Tindra, 7 mån, helst på landsbygden eller hos ngn med trädgård. Om ni har en aktiv livsstil vore det drömmen för Tindra, vi känner att vi ej räcker till och att hon blir understimulerad i vår småbarnsvardag. Vi har en 8-årig hanhund som Tindra trivs jättebra med, vad vi kan se älskar hon sällskap av andra hundar, särskilt de 1-3:åringar hon träffar i området. Tindra är en vacker, slank korsning mellan border collie och american staffordsshireterrier, med betoning på BC i sin personlighet. Tindra har nyligen blivit kastrerad, hon är vaccinerad och har chip samt är reg. hos SKK och jordbruksverket. Hon älskar att busa runt med tennisbollar och barnen, hon kommer överens med alla hundar hon träffat, både på koppel och i hemmet. Priset är såklart ej det viktigaste, det kan diskuteras. Vi söker endast hundvana matte/husse och kan ej tänka oss en omplacering till lägenhet. Hör gärna av er på mobilen så berättar vi mer. Mvh familjen Smedberg
Border Collie blandras tik 6 år, korsning mellan border collie och springer spaniel. Mycket lydig, går att ha lös, går fint i koppel, snäll mot andra hundar.Hon är steriliserad. Vill komma till ett hem med motion, stimulans, hon älskar att leka med bollar och kampsaker, gärna en hundkompis, ej småbarns familj men hon gillar barn. Hon vill inte vara själv hemma långa stunder. Hon bor idag på landet, med inhängnad tomt och 7 hundkompisar och 3 barn. Hon behöver aldrig vara ensam då vi jobbar shift. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Med sorg i hjärtat måste vi omplacera Rambo p. g.a tidbrist. Rambo är 3,5 år gammal, lekig, energisk och älskar människor stora som små. Han är en blandras mellan border collie och labrador. Han är van vid barn samt rumsren. Hade varit toppen om du/ni bor nära Malmö så vi kan komma och hälsa på någon om det är ok men det viktigaste är att han får ett bra hem med husse/matte som har hundvana. Hör gärna av er om ni vill veta mer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tyvärr måste vi omplacera våran valp född 23/04/2013, pga allergi. Han är en icke-kastrerad hane som är glad och busig. Valpen är en renrasig border collie utan stamtavla. Han är vaccinerad, avmaskade, chippad, veterinärbesiktigade och dolda felförsäkrad. (vaccination och avmaskning schema tillkommer). När du köper hunden, tillkommer doggy puppy mat, matskålar, godis, leksaker, koppel, filt, bajspåsar och mycket mer. Om du är intresserad, kontakta mig via telefon. Här kan ni se en video av hunden: http://www.youtube.com/watch?v=xmWOTyLVNxU&feature=youtu.be
Vi måste tyvärr omplacera vår border collie. Han är en registrerad border collie med stamtavla från SKK. Han härstammar från mycket goda vallningslinjer. Han blir 5 år i sommar och har många fina år framför sig men han trivs inte längre i vår småbarnsfamilj. Han har mycket god vardagslydnad och är tränad i agility upp till tävlingsnivå och är grundtränad i vallning av får. Han har stor potential inom agility, lydnad och vallning. Han är en enormt trevlig hund och absolut inte någon problemhund. Han är tyvärr osäker kring barn och bör därför inte utsättas för barn. Vi har idag småbarn och därför trivs han inte längre hos oss. Vi söker endast seriösa hundägare för eventuell omplacering. Vem är du? Du är mycket hundintresserad och har god hundvana av aktiva hundar. Du är intresserad av att träna och umgås med din hund på ett aktivt sätt - inom hundsport eller bara som sällskap i skog och mark. Eftersom vi söker ett varaktigt hem är det positivt om du är lite äldre och har gjort bort småbarnsåren. Vi ser gärna att du bor i Norrbotten. Intresserad? Skriv till oss och berätta mer om dig så kanske vi hör av oss! Vi lägger inte ut någon bild eftersom vi vill vara anonyma tills vi hittar ett lämpligt hem för omplacering. Pris kan diskuteras. Det viktiga är att vi hittar rätt person.