Allt till salu inom "balenciaga väska"

Sortering:
Balenciaga väska
Trollhättan
9 dagar

Balenciaga väska Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Balenciaga
22 dagar

Balenciaga Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Malmö

Äkta Balenciaga väska

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Kom över 2 st fina Balenciaga väskor här på Blocket. Säljaren intygade att de var original och erbjöd pengar tillbaka om det skulle visa sig att de ej är original så likaså gör jag. Jag säljer här den ena av dem, Beige från början till färgen men lite gråaktig efter flitigt användande. Axelrem finns. Medium storleken; L: 37 H: 25 Skinnet är slitet, ej några hål eller så på själva väskan. Men användnings slitage. Mest sliten av färgen.. då den är ljus. Inga nitar har trillat av, snörerna finns kvar men är ej kanske i bästa skicket. men fortfarande... äkta balenciaga och fullt brukbar och snygg! Beige är svår att få tag på.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Orginal balenciaga

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
SÄLJER EN BALENCIAGA VÄSKA, MED ALLA PAPPER O LAPPAR OCH DUSTBAG SÅKLART, HAR INGEN ANVÄNDNING AV DEN TYVÄRR, VÄSKAN ÄR I FINT SKICK, HAR TYVÄRR EJ KVAR KVITTOT, DÄRAV DET LÅGA PRISET. ENDAST SERIÖSA MAIL TACK:) PRIS KAN DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR, VÄSKAN SKICKAS MED REK BREV OCH JAG BJUDER PÅ FRAKT, DÅ JAG EJ HAR MÖJLIGHET ATT MÖTAS UPP. PS VÄSKAN SER GLANSIG UT PG.A BLIXT MEN DET ÄR DEN INTE!
1 600 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Balenciaga Giant 21 Silver, Anthracite

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan! Då jag står mitt en flytt så säljer jag av med en del väskor som ej används. Denna snygga Balenciaga väska är en av dem. Den har varit flitigt använd men passar ej min stil längre. Väskan har spår av användande på handtagen men det är ingenting som man störs av och väskan är i utmärkt skick. Tyvärr finns inget kvitto kvar men jag intygar att väskan är original. Möter gärna upp en eventuell köpare som kan göra sin egen bedömning!
6 000 kr
Blocket.se

Balenciaga väska Chevre Leather Gold Giant 12

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Balenciaga väska. Svart, supermjukt chevreskinn. Karakteristiska blixtlås från Lampo. Modellen heter Hobo Gold Giant 12 Hardware. Made in Italy. Kontrollnr 173081 213048. Dustbag och spegeln finns tyvärr ej kvar. Kvitto finns från Neiman Marcus. Jag köpte den för $1245.00. Fördelen med den här modellen är att man får plats med allt och lite till. I några av de andra Balenciagaväskorna är utrymmet mycket mer begränsat. Längd: 31 cm. Höjd: 33 cm.
4 999 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Ny Balenciaga väska

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag säljer nu min nya Balenciaga väska då den tyvärr inte kom till användning lika mycket som jag hoppats att den skulle göra. Den inköptes i Maj 2012 för 5000 kronor och väskan har givetvis ett serienummer på insidan, en dustbag, orginal spegel och tags. Den är 30x20 cm stor och har en avtagbar axelrem. Jag säljer den nu för 4000 kr då den endast är använt ett fåtal gånger utan defekter. Vid snabb affär kan priset diskuteras! Maila gärna vid vidare frågor samt om fler bilder önskas!
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj