Quantcast
Till salu inom: ”

balines kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken charmtroll letar fortfarande sina alldeles egna hem. De är redo för flytt i slutet av Februari. Crazy Cool är en brunmaskad Balineskille. Crazy Chick är en brunmaskad Siamestjej Far: S*Hellhouse All Acoustics Acki Mor:S* A´Famosa Sancha Båda är otroligt sociala och hur charmiga som helst. Kolla in hemsidan http://www.hellhousecats.se Fler bilder finns på facebook. Sök på S*Hellhouse cattery Om du är intresserad, så skicka ett mail och berätta vad just du har att erbjuda dessa underbara katter.
En Balines hane och en Siames hona säljes. De är nu 11 veckor men vill bo kvar några veckor till innan de är redo att flytta. De vill jättegärna flytta tillsammans och säljs då till ett billigare pris. Båda är väldigt framåt och jättecharmiga! Och ja ni kan se själva att de är hur söta som helst! kolla in hemsidan http://www.hellhousecats.se för mer info Är ni intresserade så skicka ett mail där du berättar lite om dig själv så ska även jag berätta lite mer om kattungarna.
Nu har vi bara lilla Elvis kvar. Han är en fantastisk, rödtabbymaskad siames som är född den 6 november 2010. Elvis är busig och nyfiken. Han är inte rädd för någonting och älskar att gosa. En kattunge från S*Peptalk's är vid försäljning: - Registrerad i SVERAK - Dubbelvaccinerad - Veterinärbesiktad - ID-märkt - Dolda fel-försäkrad Vi har även yngre kattungar till salu av raserna balines och orientaliskt långhår (leveransklara tidigast v 17), se mer på vår hemsida: www.peptalks.se
Oriental och balines kattungar födda 23 februari 2011. Leveransklara vecka 22. 1 Lilaspottad korthårig oriental hona 1 Lilaspottad korthårig oriental hane 1 Lila korthårig oriental hane 1 Blåspottad långhårig oriental hona 1 Blåtabbymaskad balines hona 1 Lilatabbymaskad balines hona Vana vid barn, väldigt sociala och goa. Vid leverans är de -avmaskade -registrerade i SVERAK. -vaccinerade 2 ggr -chippade -veterinärbesiktigade. -Dolda felförsäkrad i Agria. www.rufus.dinstudio.se Ni är välkomna att ringa eller maila för mer information eller fler bilder.
Hej! I augusti tänkte jag och min sambo köpa katt! Vi är inte nödvändigtvis ute efter en kattungen. Raserna vi främst är intressade av är: Bengal, balines, birma, savannah blandras eller ej spelar ingen roll. Behöver ej vara just dessa raser heller, temperament är viktigast! Katten ska vara minst 12 v och helst avmaskad, vacciner och rumsren. Hemmet den flyttar till är en rymlig tvåa utan andra katter, den kommer bli en innekatt. Tror du att din kisse kan passa oss? Maila bild och information om katten :-) Mvh