Quantcast
Till salu inom

"barack hus säljes"

Igår

Hus/villa för 8.500 kr

4 250 kr
Findroommate.se
Igår

1 rum hus/villa på 26 m2

5 900 kr
Findroommate.se
Igår

1 rum hus/villa på 30 m2

7 500 kr
Findroommate.se
Butik Haninge
4 dagar

Kontorsbod,friggebod,person...

Blocket.se
Butik Huddinge
4 dagar

Personalbod/ Manskapsbod /...

Blocket.se
Butik Nederländerna
4 dagar

Kederroof Layher/väderskydd

1 kr
ABC-Annons.se
Forshaga
4 dagar

Barack härbre timmerstomme

ABC-Annons.se
Motala
4 dagar

Barack

25 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

PARADISETS DÖTTRAR

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
En bok för alla 1978, 285 sidor. I hyfsat skick - pärmen dock ganska sliten. Pocket. "Ines uppväxt rymmer både ljus och mörker, både glädje och sorg. Hon upplever förtryck och orättvisor i skolan och i det samhälle, 40- och 50-talets Sverige, som trots sociala reformer sviker dem som har det svårt. Hon flyttar hemifrån och hankar sig fram på olika jobb, hon blir tidigt med barn, men mannen sviker. Det är först i Paradiset, barackerna där finnarna håller hus, som hon möter öppen solidaritet och värme."
39 kr
Bokbörsen.se

Rum i 3 uthyres

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
(Möblerna på bilden är inte mina utan de tidigare hyresgästernas) Hej, jag tänkte hyra ut en rum i min 3. Rummet jag hyr ut har mörkare tapeter och ligger intill köket. Till dig som vill hyra är kraven Tjej mellan 18-30 år Ingen större fester tillåtna Ej pälsallergiker (jag har två katter) I oktober eller november kommer hallen och toaletten renoveras, då finns de baracker intill huset, detta kommer ske i 2-3 veckors tid med det kommer bli fint. :) Hör gärna av dig om de låter nått för dig! :D
3 000 kr
Blocket.se

Det amerikanska löftet - Barack Obamas väg till Vita huset

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Atlas. 1 uppl. 2009. 485 s. Inbunden. Nyskick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Martin Gelin har skrivit en berättande reportagebok om USA, med Barack Obamas presidentkampanj som återkommande tråd. Presidentkampanjen 2008 var den längsta, mest påkostade och mest hårdbevakade i USA:s historia. Under två års tid har kulturjournalisten Martin Gelin följt Barack Obama och hans försök att bli USA:s 44:e president. Det är en resa genom mer än 20 olika delstater från tjusiga fundraisers i södra Kalifornien till nedlagda stålfabriker i Ohio; från lobbyistfi rmornas glansiga korridorer i Washington DC till baptistkyrkor i South Carolina; från tolv timmar långa bilresor genom snöstormen i Pennsylvania med Obamakampanjens outtröttliga volontärer, till republikanska protestmöten med rasistiska undertoner i Mississippi; från de miserabla slumområden i södra Chicago där Obama jobbade som socialarbetare på 1980-talet, till jättearenan Invesco Field, där han höll sitt nomineringstal i augusti 2008 inför 80 000 personer. Det är en berättelse om ett historiskt ögonblick i USA, om de kulturella strömningar som präglar ett land som fortfarande står på tröskeln till 2000-talet, om de utmaningar som väntar och om de förhoppningar som riktas mot Obama. Recensioner: "Bara ett hjärta av sten skulle kunna undvika att röras av hans andlösa skildring av nästan två års resande kors och tvärs genom USA i presidentvalkampanjens spår." Moa Matthis, Aftonbladet "Gelin lyckas genom att skildra sina möten med unga och gamla aktivister fånga den närmast religiösa entusiasmen." Daniel Braw, Svenska Dagbladet "Både välresearchad och full av närvaro." Mikael Löfgren, Dagens Nyheter. WWW.DISKRETFORLAG.COM.
100 kr
Bokbörsen.se

Det amerikanska löftet, Barack Obamas väg till Vita huset

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Månpocket. 2010. 511 s. Pocket. Nära nyskick.
24 kr
Bokbörsen.se

blodläge

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Wahlström & Widstrand . 2010. 405 s. Inbunden. 23x16cm. 630 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Vid stenbrottet i byn Stenvik står lyxvillor sida vid sida med stenhuggarnas baracker. Vid påsk får flera av husen nya invånare som måste lära sig att komma överens. Men grannsämjan fungerar inte och misstänksamhet gror bakom väggarna. Den här våren kommer flera personers liv att förändras för alltid..
80 kr
Bokbörsen.se