Quantcast
Till salu inom: ”

barn mopeder säljes

Barn moped

Norrbottens län

Tidigare annonser till salu

Önskar sig ditt barn eller barnbarn en moped i julklapp? Då finns en pärla här - en tuff o säker moppe med mc-look. Den är i mycket bra skick, bra däck, perfekt på grus eller off-road. Bor själv på landet. Välskött, har förvarat min ögonsten mestadels inomhus och kostat på komplett renovering/genomgång innan uppställning. Aldrig trimmad. Har körts försiktigt, ca 300 mil. Behöver pengarna till en resa efter nyår. Moppen är modell -05, uttagen -06. Lånad mejl. Telefon/sms säkrast så ringer jag upp om jag jobbar.
Kör bilar för fort på din gata eller väg? Rädd för att barnen ska komma till skada? Lägg då denna vägbula eller fartdämpare på vägen så tvingas alla att sakta ner, såväl bil som moped eller motorcykel. Den ligger kvar där du lagt den men är ändå lätt att lyfta eller dra bort. 4 meter lång, 25 cm bred, 10 cm hög. rullas den ihop så får den plats i bagageutrymmet på bilen. Ring helst, hinner inte läsa mailen så ofta.
Säljer mopeden nu när båda barnen har växt ur den, grabben hämtade ut den ny april 2006, körde med den ett år sedan har dottern tjejkört den fram till i höstas. Årsmodell 2005. Kåpan över tanken är sprucken. Nya lager i bakaxeln. Servad hos auktoriserad verkstad vid 109 resp 620 mil, nu har den gått 967 mil. Div stylingdelar är utbytta, original finns kvar. Väldigt lättstartad. EU-moped Priset är pok.
Nu är det dags att sälja barnens mopeder. Dotterns Yamaha JogR från 2008, går mjukt och fint, är även nyservad. Stått i varmt garage om vintrarna. Köpt på Yamaha Center i Haninge, endast en ägare. Har gått 340 mil. Alla papper finns samlade i originalpärmen samt en extranyckel. Sonens renoveringsobjekt ingår i priset, en Honda Mt50 från 1996. Två lås och två hjälmar ingår. Ring för mer information!
säljer mitt älskade moped, på grund att jag har fått barn och måste bytta till bil stället. vill inte sälja den men jag måste, mopeden är i mkt bra sick allt fungerar, bara hastighets mätar som funkar inte så bra annars är perfekt :). vill ni se mera bilder får ni gärna höra av er eller skriva :) vid snabb affär kan vi diskutera priset .. ;)