Allt till salu inom "barnvagn stockholm andra hand"

Sortering:
Bugaboo Fox 2
Huddinge
4 dagar

Bugaboo Fox 2 Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Thule cheetah XT
Solna
10 dagar

Thule cheetah XT Visa liknande

1 250 kr
Blocket.se
City mini GT vagn
Huddinge
11 dagar

City mini GT vagn Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bugaboo Donkey 3
Solna
15 dagar

Bugaboo Donkey 3 Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Huddinge

Urban Jungle singelvagn 09 - toppskick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Här får du en vagn i toppskick. Årsmodell 2009, använd i ca 1,5 år och då som reserv eftersom vi använt syskonvagnen oftast. Den har endast stått inomhus. Köpt på Babyland. Finns även ståbräda och bygel. Kom och titta så förstår du hur fräsch den är. Detta är nog den mest praktiska och bästa vagnen att köra med på marknaden. Har haft många vagnar under barnens uppväxt, men med facit i hand så hade jag köpt en UB från självaste början! Intresserad, hör av dig. Men jag ser endast seriösa svar, tack snälla på förhand!
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Sollentuna

Acta graco sulcy

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Acta graco Mirage sulky vagn svart Med 5 punktbälte justerbartryggstöd i 3 lägen regnskydd avtagbart bord fälls lätt ihop med en hand och kan enkelt styras med en hand då "handtaget" är helt. Med ett akta grako baby skydd kan du enkelt klicka ner det i vagnen. 500kr
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Järfälla

Urban Jungle Swift 09

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vill nu sälja min underbara vagn som jag har varit super nöjd med.Enda anledningen till att jag säljer vagnen är för att min dotter har blivit för stor för den. Den är köpt i Barnens hus 09-09-28 kvitto finns,regnskydd finns knappt använd den är köpt i början av 2011.Mugghållare kommer med och bygel.Vagnen är i mycket bra skick den är svart och grå.Mycket bra vagn liten,lätt och smidig.Vi har tagit väl hand om vagnen.
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Barnvagn Teutonia Spirit S3 inkl mjuklift

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Barnvagn Teutonia Spirit S3. Köpt ny av oss i sep 2007, men använd i 2,5 år. Ryggstödet är ställbart - dvs fungerar både som sitt- och liggvagn. Myggnät. Alla textiler är nytvättad. Medföljer (allt Teutonia): Mjuklift (lite använd). Regnskydd (aldrig använt). Väska. Pris 1600 kr. Ej prut. Ring i första hand vid intresse. (Nypris för allt var 8 500 kr. Kvitto finns.)
1 600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Paraplysulky Lieback Lux Grå - CARENA

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej, här säljes en jätte fin Carena barnvagn, nyare modell med: tvättbart tyg, Tyget är vattentät, stor varukorg under, stora hjul (praktiskt på vinter!) fullt liggläge som gör att barnen sover jätte bra i den, ingen solblek eller skada. Vi har använt vagnen två gånger. Vagnen hämtas i Handen. Är du intersserad kom och ta en titt på barnvagnen! Välkomna!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj