Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagn stockholm andra hand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här får du en vagn i toppskick. Årsmodell 2009, använd i ca 1,5 år och då som reserv eftersom vi använt syskonvagnen oftast. Den har endast stått inomhus. Köpt på Babyland. Finns även ståbräda och bygel. Kom och titta så förstår du hur fräsch den är. Detta är nog den mest praktiska och bästa vagnen att köra med på marknaden. Har haft många vagnar under barnens uppväxt, men med facit i hand så hade jag köpt en UB från självaste början! Intresserad, hör av dig. Men jag ser endast seriösa svar, tack snälla på förhand!
Acta graco Mirage sulky vagn svart Med 5 punktbälte justerbartryggstöd i 3 lägen regnskydd avtagbart bord fälls lätt ihop med en hand och kan enkelt styras med en hand då "handtaget" är helt. Med ett akta grako baby skydd kan du enkelt klicka ner det i vagnen. 500kr
Vill nu sälja min underbara vagn som jag har varit super nöjd med.Enda anledningen till att jag säljer vagnen är för att min dotter har blivit för stor för den. Den är köpt i Barnens hus 09-09-28 kvitto finns,regnskydd finns knappt använd den är köpt i början av 2011.Mugghållare kommer med och bygel.Vagnen är i mycket bra skick den är svart och grå.Mycket bra vagn liten,lätt och smidig.Vi har tagit väl hand om vagnen.
Barnvagn Teutonia Spirit S3. Köpt ny av oss i sep 2007, men använd i 2,5 år. Ryggstödet är ställbart - dvs fungerar både som sitt- och liggvagn. Myggnät. Alla textiler är nytvättad. Medföljer (allt Teutonia): Mjuklift (lite använd). Regnskydd (aldrig använt). Väska. Pris 1600 kr. Ej prut. Ring i första hand vid intresse. (Nypris för allt var 8 500 kr. Kvitto finns.)
Hej, här säljes en jätte fin Carena barnvagn, nyare modell med: tvättbart tyg, Tyget är vattentät, stor varukorg under, stora hjul (praktiskt på vinter!) fullt liggläge som gör att barnen sover jätte bra i den, ingen solblek eller skada. Vi har använt vagnen två gånger. Vagnen hämtas i Handen. Är du intersserad kom och ta en titt på barnvagnen! Välkomna!