Quantcast
Till salu inom

"begagnad lekstuga alt litet hönshus säljes"

Butik Tingsryd
Idag

Bord

50 kr
Fyndtorget.se
Butik Mölndal
4 dagar

BMW X6 xDrive 30d Aut | H&K...

849 900 kr
Bilweb.se
Butik Lund
4 dagar

Mercedes A Benz A 45 AMG 4-...

349 000 kr
Bilweb.se
Butik Mariestad
4 dagar

Kia Soul E- 64 kWh Advance...

480 900 kr
Bilweb.se
Butik Mariestad
4 dagar

Kia Niro 1,6 GDI DCT Plug-I...

3 395 kr
Bilweb.se
Butik Mariestad
4 dagar

Kia Picanto 1.0 T-GDI GT-Line

148 700 kr
Bilweb.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Södermanlands län

Lekstuga eller hönshus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lekstuga med ett fönster (utan glas)och en dörr. Taket är delvis murket och behöver bytas ut. Belagt med tjärpapp. Målad med falu röd, ett litet renoveringsobjekt... Golv och väggar ok. Tror den är isolerad ej säker. har innerväggar av masonite som är hela men det har läckt in och runnit ner på dem. Frakt måste ombesörjas av köparen och även lastning. ca 1,5'2,5 m. Står nära vägen så det går att lasta den där.
1 000 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Malmö

Djurbur & lekstuga/hönshus

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Smådjursbur i trä med utdragbar botten, plexiglasfönster/ alt. galler. Öppning av bur med lock upptill. Inköpt 2011 på Arken Zoo säljes nu för 400 kr. Längd 115 cm Djup 64 cm Höjd 52 cm Lekstuga inredd som hönshus med 2st hyllplan i vitmålat trä och en trappstege i gråmålat trä. Hela stugan är nyrenoverad & isolerad under 2011. Inköpt beg 2011. Säljes för 2000 kr. Längd 160 cm (stugans stomme) Bredd 108 cm Höjd 180 cm (inkl. taket)
400 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Dalarnas län

Lekstuga / Hönshus skänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
OBS! Läs hela texten innan ni ringer Gammal lekstuga byggd 1903 enligt inskription skänkes till entusiast. Har tjänstgjort som hönshus de senaste 15 åren. Skänkes eftersom den är hopsnickrad med en hel del smidda spikar. Skicket är mycket dåligt och kräver en STOR arbetsinsats vad som än ska göras med den. Den entusiastiske byggnadsvårdaren kan rädda en hel del smidda spikar. Mitt alternativ är att riva den och elda upp den och det sker nästa helg (typ 31/3). Skänkes endast till den som transporterar bort allt material helt eller i delar för att göra något av den (väger gissningsvis 500 kg). Återigen påminner jag om att det är ett hus i mycket dåligt skick som skänkes om någon är intresserad av gammal smidd spik.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Litet hus alt. lägenhet i Borensbergtrakten

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önskar hyra lägenhet alt. litet hus runt Borensberg traktenerna! Är en ung händig kille med ordnat liv och ekonomi. Inga husdjur! 1-3 rum med hyra runt 4000/mån. Kan betala extra om det är hus med liten verkstad då jag bedriver egen verksamhet. Jobbar väldigt mycket och kan vara svår att få tag på ibland, men det går bra att maila eller prata in ett medelande i telefon så hör jag av mig så fort jag kan! Tacksam för alla svar! Så länge annonsen ligger ute, så är jag intresserad. Mvh David
0 kr
Blocket.se