Quantcast
Till salu inom: ”

billiga cyklar göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En helt i nyskick original Macbook Pro som fungerar precis som den gjorde när jag köpte den på CDON i maj detta året. Kvitto och och garanti finns kvar. Batteriet har cirka 60 cyklar. (1000 = Byte av batteri för bästa batteritid). Specifikationer hittar ni här: http://www.apple.com/macbookpro/specs-13inch.html Den har senaste uppdateringen av officiella OSX Lion och allt är i topp skick. Inga repor inga bucklor eller dylikt. Kan bli billigare vid snabb och smidig affär! Vill få den såld så snabbt som möjligt, helst innan jul! MVH Albin
Säljer min Gary Fisher bitter för att jag inte längre använder den. Säljer den riktigt billigt men det som måste göras är att fylla på broms olja och pumpa bak däcket och byta vevstake på höger sida. Har varit i kontakt med cykel affären Sportson och de säger att de skulle kosta runt 800kr att fixa detta. Du får verkligen en riktigt bra cykel för detta priset. Nypris 11 000:-
Nu säljer jag min gamla cykel. den har legat i förrådet över 5 år. har ingen användning för den efter jag inte brukar cykla. decken behöver pumpas men tror inte det är punka på då (dock inte säker) och en handbroms vajer behöver bytas då den gått av. kan ingeting om cyklar har därför inte brytt mig om att fixa det. men därför säljer jag den billigt! NYPRIS 3600KR jag kommer vilja ha 600-700kr beroende på hur många som är intresserade.
Hej, Säljer nu min peak cykel pga den blivit för liten för mig och att jag inte cyklar så värst mycket längre. Cykeln fungerar utmärkt, dock att någon rivit upp ett litet hål i sadeln och att det är små prickar av rost på styret. Men en sadeln går att hitta billigt i närmaste cykel affär. Du får med en lampa fram och stänkskydd som skyddar både fram och bak. Slänger också med ett lås som du kan låsa fast i en "hållare" och ha med dig på cykelturen.
Blå välbehållen mountainbike av märket Kona modell Fire Mountain säljes billigt då jag köpt ny cykel. Skivbromsar samt dämpad framgaffel. Flaskhållare samt låshållare sitter på cykeln och lås följer med om så önskas. Stänkskärmarna som sitter på samt baklyktan ingår också. Allt klart och fungerar, bara ut och trampa! Funkar lika bra i skogen som i stan! Ramstorlek: 17 tum (vilket passar personer mellan ca 150-170cm) Säljes för 2500kr (nypris ca 6000kr + tillbehör och lås) Något billigare vid snabb affär (drar till fjällen på fredag och ser gärna att cykeln blir såld innan dess!)