Quantcast
Till salu inom: ”

berglori papegoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Berglori/regnbågslori säljes för 3000 kr/st. Rabatt vid köp ev mer än 1. Detta är ingen talande papegoja men loris kallas för papegojornas pajas och är en väldigt rolig och färgrann fågel. Den kräver nektarvälling, frukt och frön. Inte svårskött men behöver stor bur. Kan var ute i voljär året om om den har ett hus att krypa in i, vindskydd och ordentligt med mat. Endast ren affär och jag har endast tid med verkligt intresserade och seriösa köpare. Fåglarna kan passa till såväl sällskap som avel. Äter ur handen om man ger dem något gott. Inga problemfågar.
En mycke vacker papegoja.Berglori.Ring eller mejla för vidare info.Mycke viktig med ett varaktigt och bra hem.
Hej jag önska köpa en Berglori papegoja, det ska vara en unge och en hane, jag bor själv i örnsköldsvik (Västernorrland) om det är någon som vill sälja och bor långt borta så vill jag veta hur man kan frakta den hit, åker inte långt max 20mil kom med pris och gärna bilder lägger ut bild på papegojan jag önskar, Jag vill inte störas av telefonsäljare!!
Koloni med ca 20 voljärer och papegojor, berglori och parakiter. Några höns och duvor Stuga med 1 rum och kök med vatten och el. Säljes pga sjukdom, Pris diskuteras
Berglori Hona 6månader gammal säljes med Bur och tillbehör. Ser gärna att hon kommer till ett bra hem, gärna till någon som haft papegoja förut då hon kräver en del uppmärksamhet! Kontaktas helst via telefon men kan också nås på mailen!