Quantcast
Till salu inom: ”

bergqvist nilsson piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu skänker jag bort mitt piano av märket "Bergqvist & Nilsson" på grund av utrymmesbrist. Det är trevligt att spela på och håller stämningen bra. Omlackat med svag cellulosalack för ca 10 år sedan men lacken har tagit skada och skulle behöva bättras på på vissa ställen och poleras på andra ställen om man vill ha ett riktigt snyggt piano! Vi bor på nedersta våningen utan trappor så pianot är lätt att bära ut och du får det om du kommer och hämtar det!
Detta Berqvist & Nilsson-piano måste bort pga platsbrist. Det köptes in som rekvisita för sitt snygga utseende till en musikvideo och har stått oanvänt sen dess. Det har en fin klang, men skulle behöva stämmas efter flytt. Här är musikvideon: http://www.youtube.com/watch?v=VUAhtCuxsgI&list=PLE2DCF97683CDC08E Pianot har måtten: B: 160cm H: 137cm D: 70cm Vikt: Oklart, men det är inget man släpar på själv. Det står på markplan i villa, inga trappor. Köparen står för bortförsel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pianofabriken Bergqvists & Nilssons pianofabrik i Råneå var i drift under 1950- och 1960-talet. Miljön var extra lämplig för pianobyggnation vilket gör att pianot har en mycket bra klang. Pianot har varit i samma familjs ägo från det att det var nytt men måste nu tyvärr säljas p g a flytt. Med pianot finns även en passande pianostol. Piano och stol säljs nu till fyndpris!
P.g.a. flytt bortskänkes fint och fullt fungerande svart piano (Bergqvist och Nilsson - troligen från 30-talet) Kan inte stå till tjänst med transport.
Jättefint svensktillverkat piano Sju oktavers klaviatur Pall med notförvaring Ljusstakar i mässing Bredd ca 145cm Höjd ca 130cm Djup ca 30/70cm