Quantcast
Till salu inom: ”

bergqvist nilsson piano säljes

Antikt Piano

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Kungsholmen
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta Berqvist & Nilsson-piano måste bort pga platsbrist. Det köptes in som rekvisita för sitt snygga utseende till en musikvideo och har stått oanvänt sen dess. Det har en fin klang, men skulle behöva stämmas efter flytt. Här är musikvideon: http://www.youtube.com/watch?v=VUAhtCuxsgI&list=PLE2DCF97683CDC08E Pianot har måtten: B: 160cm H: 137cm D: 70cm Vikt: Oklart, men det är inget man släpar på själv. Det står på markplan i villa, inga trappor. Köparen står för bortförsel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pianofabriken Bergqvists & Nilssons pianofabrik i Råneå var i drift under 1950- och 1960-talet. Miljön var extra lämplig för pianobyggnation vilket gör att pianot har en mycket bra klang. Pianot har varit i samma familjs ägo från det att det var nytt men måste nu tyvärr säljas p g a flytt. Med pianot finns även en passande pianostol. Piano och stol säljs nu till fyndpris!
P.g.a. flytt bortskänkes fint och fullt fungerande svart piano (Bergqvist och Nilsson - troligen från 30-talet) Kan inte stå till tjänst med transport.
Jättefint svensktillverkat piano Sju oktavers klaviatur Pall med notförvaring Ljusstakar i mässing Bredd ca 145cm Höjd ca 130cm Djup ca 30/70cm