Allt till salu inom "berner sennen pyreneer hundar till salu"

Sortering:
kattungar
Kristinehamn
Idag

kattungar Visa liknande

3 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hallsberg

Blandrastik 1 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Blandrastik 1 år pga. återbud finns hon ute igen. Hon är en blandning av Oktjarka,Pyrene,New Founland och Berner Sennen.Hon behöver en fast hand och diceplin,en uppgift gärna sök.Hon är van med andra hundar,katter och barn i alla åldrar.Hon är van med spannmålsfritt torrfoder med innehåll av kött får aldrig matrester eller kaffebröd.Hon är en frisk och sund hund.Oseriösa bör inte höra av sig.Ingen avbetalning ock svarar ej på mejl. RING 0761069701
4 500 kr
Blocket.se

Hjälp med hundrastning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej! Jag och min sambo söker efter någon som kan hjälpa oss att rasta våran hund Måns när vi jobbar. Måns är en blandras (berner sennen och pyreneer) på två år, jättesnäll och enkel att ha och göra med när man känner honom. Måns är en ganska så stor kille på 40 kg som kan reagera lite på andra hundar när man är ute och promenerar, inget negativt utan mest lite pipande och att han vill fram. Det är dock sällan han visar något intresse åt andra hundar om man är i tid med att avleda honom. Hundvana är ett krav, samt att man jobbar med positiv förstärkning. Det är väldigt olika tider och dagar vi behöver hjälp, allt mellan 0-7 dagar i veckan. Skriv ett mejl där du berättar lite om dig själv och din vana av hundar, betalningen diskuteras. Hoppas att vi hörs! Mvh, Simone Hellström.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Familj vill ha STOR hund

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Stor hund av tex : Landseer, Pyreneer, S:T bernhards, Estrella, Kuvatz, Berner sennen önskas köpas. Hunden bör vara van vid både andra hundar samt barn. Bör kunna gå lös och komma på inkallning. Massa kärlek,tid,bus och hem på landet väntar med hundvän Pris? Helt oviktigt för oss utan vi går efter hur hunden är dock inte en drömsumma men 500-10,000:-
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungsbacka

Kuvasz/Berner sennen/pyreneer mix

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
En härlig cremefärgad tikvalp av gårds/familjehunds typ född 130926. Lilla Maj är social och kelig, kommer bli en stor dam med bibehållen vaktinstinkt. Är avmaskad, vaccinerad, chippmärkt, veterinärbesiktigad och registrerad samt dolda fel försäkrad i 3 år. Välkommen att ringa för mer info.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlshamn

Stor nallebjörn letar familj

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Pga att rätt familj inte dykt upp är Molle fortfarande till salu... Molle är en stor blandrashund dock av okända raser, men vi skulle tippa på pyrenéer/berner sennen eller något liknande. Han är en hund som charmar alla han träffar, och är enklast beskrivit som en stor busig nallebjörn! Alltid lekfull, glad och positiv 24/7. Otroligt lättlärd,klok och förståndig trots sin ålder 1år. Han är en hund som älskar att springa lös och tar sig snabbt fram med sina långa ben, dock är han lite klumpig och har nog inte riktigt fått kläm på det där med koordinationen än. Rätt charmigt dock! Molle är van vid katter, hästar, kaniner, barn, bilar (dock lite nervös för stora lastbilar och väldigt tung trafik), superduktig med koppel- går klockrent, kan en del trick, van att vara själv hemma, underbar med andra hundar osv osv osv. Är en väldigt okomplicerad och go hund som jag tyvärr måste hitta ett nytt hem till då jag blir tvungen att flytta till lägenhet och Molle är inte en hund som ska sitta i en lägenhet hela dagarna, utan ska kunna springa lös som han gjort nu. Molle är även kastrerad, valpvaccinerad, chippad, försäkrad i Folksam och har pass! Var nyligen hos veterinären som gjorde en översiktlig koll och allt såg bra ut! Familjen/hemmet Molle vill flytta till ska alltså kunna erbjuda honom mycket kärlek, tid, engagemang, KUNSKAP och ERFARENHET, möjlighet till att springa lös, bra foder och daglig vård samt ett tryggt hem där han får stanna. Jag kommer inte att släppa honom till personer utan hundvana eller ett hem som inte uppfyller dessa enkla kriterier. Har du hemmet och familjen för en leksugen Molle så hör gärna av dig!
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj