Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering berner sennen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Berner sennen hane 1,5 år, kastrerad. Vi måste omplacera honom omgående. Han bör inte vara hos familj med småbarn. Han heter Diesel och är röntgad i höfter och armbågar utan anmärkning. Han är glad och lekfull och älskar att bli körd med pulka eller skrinda. Han är duktig på att gå lös på promenad (utan störning som annan hund), går bra i koppel, kommer på inkallning, kan sitt, ligg, loss, stanna men inte färdigtränad! Mejla eller ring för mer info och anledning till omplacering.
hej jag heter Snuttan och är 1 år. Jag är korsningar mellan berner senner och lejonberger men liknar en lejonberger Jag är van vid andra hundar och barn och katter. Är även snäll att ha lös kommer vid inkallning. jag tycker om att vara ute och springa tycker även det är mysigt att ligga i soffan och slappa. jag måste flytta pga ändrade familjeförhållande. Jag söker ett långt och kärleksfullt hem. Är chippad Ring om detta är av intresse. Tack för du tog dig tid Köpe summan är inte det viktiga
Kastrerad Berner Sennen hane 4,5 år söker nytt hem på landet där han kan få lugn och ro, då han är lite av en orolig själ. Friröntgade armbågar & höfter. ( Höftled HD Grad A // Armbåge ED 0 ) Frisk och glad vovve. Skäller gör han ibland vid hundmöten och viss vakt finns. Att åka bil eller bli klappad & ompysslad är det bästa han vet. Beskriv lite om er själva så kontaktar vi isf er.