Quantcast
Till salu inom: ”

bichon poo valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bichon frisé valpar till salu, 1 tik och två hanar. Nu 16 veckor gamla och leveransklara. Föräldrarna är patellaundersökta och ögonlysta utan anmärkning. Tiken säljs antingen till fullt pris 14000:- alternativt på halvfoder, du betalar då 7000:- samt en valpkull efter tiken. Hanarna säljs för 13000:- Valparna är vid leverans: Registrerade i Skk (stamtavla) Veterinärbesiktade Vaccinerade och Id-märkta med chip Avmaskade Doldafel försäkrade Medföljer valppaket med diverse saker. För mer information är du välkommen att ringa mig på 0650-742368 eller 070-2229382 Mvh Kristina
Prinsessan Josefin, prins Vincent och kronprinsessan Mary letar nya fina hem. Mamman är 100% Bichon Frise och pappan Bichon frise 50% och Bichon Havanaise 50% en fantastisk blandning. En vit/kaffelatte färgad tik, en brun/vit tik samt en jätte fin pojk som är svart/vit. Lev färdiga vecka 20 då är de avmaskade, chippade, vetrinärbesiktigade, vaccinerade samt dolda fels försäkring som gäller i 3 år. Vi letar efter de BÄSTA, familjer som har mycket tid och kärlek för att ta hand om en ny familjemedlem. Tik 9000 kr hanen 8000kr, 2000kr i handpenning. Valparna är över 8 veckor när de säljs och registrerade i Jordbruksverket.
LAGOM TILL SOMMAREN... Nu har vi 4 underbara, renrasiga Bichon Frisé valpar till salu. Det blev 2 pojkar och 2 flickor, de är födda 14/4-2011 och blir leveransklara tidigast när de har fyllt 8 veckor, vilket är den 10/6-2011. Valparna har väldigt fin stamtavla med flera internationella champions på mammas sida. När valparna levereras är de: - SKK registrerade - Vaccinerade - Chippade - Avmaskade - Veterinär besiktigade - 3 års dolda fel försäkrade Samt medföljer: - Stamtavla - Startpaket För mer information ring gärna eller maila!
Ren rasiga Bichon Friseé valpar Födda den 9/5 2011 Leveransklara V.27 växer upp i familjemiljö med både mamma och pappa som är trygga, trevliga och sociala hundar som inte fäller. Bichon Frisén är en allergivänlig hund som passar utmärkt för Barnfamiljer,pensionärer. Om detta är första gången du/din familj väljer att skaffa en hund/vän för livet så kommer jag att hjälpa er genom det hela och visa hur man sköter om en bichon tills ni klarar det själva. När valparna levereras så är de: - Registrerade - Vaccinerade - Doldfelförsäkrade 3 år - Veterinär besiktade - Chippade - Avmaskade - Bortskämda med kärlek - Valpkit medföljer - Foto (cd-skiva) -Filt med tikens doft Vi söker trygga hem till våra valpar med genomtänkta köpare som har insikt om vilket ansvar en hund är under förhoppningsvis många år framöver. Tinga valp 2500:- som inte fås tillbaka vid återbud. Ring vid intresse !! Susanne Birath 076-0263506 eller 0486-21880
Leveransklara den 12 juni då de är åtta veckor. Två honor och en hane, Svarta med lite vitt på bröstet. 1500 kr erlägges vid tingnig, återfås ej! Valparna kommer vara veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade och chipade bilder skickas vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.