Quantcast
Till salu inom: ”

bichon frise malteser valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valpar

Övertorneå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två valpar en hanne och en tik söker kärleksfulla ,seriösa och varaktiga hem! Passar som familjehund , hos lite äldre människor eller någon som bor ensam eftersom är intelligenta, sociala och lämpliga för lägenhet . Föräldrar är 100% bichon frisé pappa och 100% malteser mamma d v s att är allergivänliga . Leveransklara den 10 Maj Vid leverans kommer valparna vara: - Avmaskade - Vaccinerade - Veterinär besiktade - Chipmärkta - Dolda fel försäkrade
En valp kvar i kullen av fem ursöta blandrasvalpar. Modern är Dvärgpudel (aprikos) och fadern är Malteser/Bichon Frisé. Valparna är uppvuxna i hemmiljö. Leveransklar efter 13 nov är då Vaccinerade Veterinärbesiktade Chippade Avmaskade 3 gånger enl rutin. Låter det intressant ! Ring/maila så berättar vi mer. 070-2553831 MVH Marre Pris: Pris 6500:-
Härliga Bichonblandisvalpar som är redo för att flytta till sina nya hem Lördagen den 22:e September. Nu är det bara Hane D kvar ur kullen som också vill ha en fin familj att växa upp hos. Pappa är Bichon Frise/Malteser Mamma är Shih-Tzu/Lhasa Apso/Papillon De här valparna kommer att bli ca 25-28 cm höga och väga ca 5-6 kilo som vuxna,de här är en MYCKET populär blandrashund,alltid glada,busiga,snälla och hänger med på det mesta som är skoj. Pälsen blir långhårig men många väljer att hålla dom nerklippta för att förhindra att de fäller päls samt så kan de flesta allergiker tåla rasen bättre då. Valparna är uppvuxna med mycket kärlek så de är trygga och har en fin självkänsla,de har redan en dygnsrytm och sover hela nätterna. De är även vana vid andra hundar samt katt. Valparna är vid leverans: Chipmärkta, Hälsoundersökta Vaccinerade Avmaskade X3 Varje valp får med sig en egen liten tygväska med mat,doftfilt som luktar mamma,ben och skötselinformation. Valparnas pris är 6500 SEK Vid överlämnadet av valpen kontrollerar säljare och köpare tillsammans valpens chipnr med en chipläsare så IDnr på valpen stämmer överens med det chipnr som redovisas på vaccinationskort/köpeavtal/hälsodeklaration innan köparen skriver under köpeavtalet. Ps Var vänlig att respektera att vi inte säljer några valpar på avbetalning och behöver heller ingen fodervärd. Välkomna att höra av er vid intresse! Voff,Voff :)
Härliga Shih-Tzu/Bichonblandisvalpar som är redo för att flytta till sina nya hem. 3 små söta tikar! Pappa är Bichon Frise/Malteser Mamma är Shih-Tzu De här valparna kommer att bli ca 25-28 cm höga och väga ca 5-6 kilo som vuxna,de här är en MYCKET populär blandrashund,alltid glada,busiga,snälla och hänger med på det mesta som är skoj. Pälsen blir långhårig men många väljer att hålla dom nerklippta för att förhindra att de fäller päls samt så kan de flesta allergiker tåla rasen bättre då. Valparna är uppvuxna med mycket kärlek så de är trygga och har en fin självkänsla,de har redan en dygnsrytm och sover hela nätterna. De är även vana vid andra hundar samt katt. Valparna är vid leverans: Chipmärkta, Hälsoundersökta Vaccinerade Avmaskade X3 Varje valp får med sig en egen liten väska med mat,doftfilt som luktar mamma,ben,leksak och skötselinformation. Valparnas pris är 6500 SEK Vid överlämnadet av valpen kontrollerar säljare och köpare tillsammans valpens chipnr med en chipläsare så IDnr på valpen stämmer överens med det chipnr som redovisas på vaccinationskort/köpeavtal/hälsodeklaration innan köparen skriver under köpeavtalet. Ps Var vänlig att respektera att vi inte säljer några valpar på avbetalning och behöver heller ingen fodervärd. Välkomna att höra av er vid intresse! Voff,Voff :)
Härlig Shih-Tzublandistik som är redo för att flytta till sitt nya hem innan jul.. MINSTA TIKEN I KULLEN! Mamma är Shih-Tzu Pappa är Bichon Frise/Malteser De här valparna kommer att bli ca 25-27 cm höga och väga ca 5-6 kilo som vuxna,de här är en MYCKET populär blandrashund,alltid glada,busiga,snälla och hänger med på det mesta som är skoj. Pälsen blir långhårig men många väljer att hålla dom nerklippta för att förhindra att de fäller päls samt så kan de flesta allergiker tåla rasen bättre då. Valparna är uppvuxna med mycket kärlek så de är trygga och har en fin självkänsla,de har redan en dygnsrytm och sover hela nätterna. De är även vana vid andra hundar samt katt. Valparna är vid leverans: Chipmärkta, Hälsoundersökta Vaccinerade Avmaskade X3 Varje valp får med sig en egen liten väska med mat,doftfilt som luktar mamma,ben och skötselinformation. Valparnas pris är 6500 SEK Vid överlämnadet av valpen kontrollerar säljare och köpare tillsammans valpens chipnr med en chipläsare så IDnr på valpen stämmer överens med det chipnr som redovisas på vaccinationskort/köpeavtal/hälsodeklaration innan köparen skriver under köpeavtalet. Ps Var vänlig att respektera att vi inte säljer några valpar på avbetalning och behöver heller ingen fodervärd. Välkomna att höra av er vid intresse! Voff,Voff :)