Quantcast
Till salu inom: ”

bichon havachon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Själsrum
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Idealisk familje- och sällskapshund. Populär 50/50 blandning mellan Bichon Havanais och Bichon Frisé som kallas Havachon. En utpräglad sällskapshund. Han är glad, tillgiven, charmig och lättlärd. Behöver måttligt med motion och gillar att vara med på det mesta. Född 24 mars, veterinärbesiktad, vaccinerad, chippad och rumsren. Säljes pga förändrad arbetssituation.
Tänkte para min lilla tik, blandras bichon frise/havanais (havachon). Söker en renrasig bichon frise el havanais el maltes, stamtavla inget krav.
Nu är det dags att flytta till nya bra hem. Valparna är födda den 21/5-2013. Dom är uppfödda i hemiljö på landet med mamma/pappa/mostrar ( alla finns här ) och har på dagtid varit ute vid fint väder i rastgården hela dagarna. Denna blandning kallas HavaChon i USA och är en 50/50 av Bichon Havanais och Frise´. Dom anses vara allergivänliga och fäller nästan ingen päls men kräver mycket pälsvård. Själva så klipper vi ner våra vuxna hundar då vi bor på landet och dom springer fritt i skogen, mycket barr och mossa att borsta ur!. Googla gärna på HavaChon så ser ni mera om denna härliga blandning. Alla hundarna,vuxna och valpar lever i " flock " så den nya familjen måste ha tiden att vara med valpen hela tiden i början. Vi har valt att valparna inte flyttar för tidigt för dom här 9-12 första veckorna i " flockmiljö " betyder mycket för deras framtida psyke. Dom är trygga, fostrade och lärda på det mest naturligaste sättet, "flocken ". Vid leverans är dom: - Äldre än 8 veckor - vaccinerade - chippade - avmaskade -veterinärbesiktigade - 3-års dolda felförsäkrade