Allt till salu inom "bichon havachon"

Sortering:
Sverige
10 år

Hundvakt sökes.

Hyrahyra.se
Hallands län
12 år

Hundvakt

Hyrahyra.se
Västra Götalands län
14 år

Hundpassning

Hyrahyra.se
Västra Götalands län
14 år

Hundpassning

Hyrahyra.se
Idag

Bichopoo

23 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bichon Havanais/Frisè 50/50

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags för oss att flytta till nya trygga hem. Valparna är födda 10/10-2012 och är uppvuxna i en lugn och trygg miljö på landet med sin flock som består utav mamma, pappa och mostrar. Mamman är 50/50 och pappan är också 50/50, Bichon Havanais/Bichon Frisè. I USA kallas denna blandning för Havachon. Raserna anses allergivänliga och fäller nästan ingen päls. Vill man behålla dom långhåriga så krävs det ganska mycket pälsvård. Mycket trevliga sällskapshundar som har ork att följa med på både långa skogspromenader eller delta i aktiviteter som t.e.x agility. Vid leverans är dom: Veterinärbesiktigade Vaccinerade Chippade avmaskade Minst 10 veckor OBS! Två tikar kvar.
8 500 kr
Blocket.se

Bichon havanais/frise 50/50

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Två bichon valpar en tikar och en hane , mamma renrasig bichon havanais ,pappa renrasig bichon frise ,födda den första december och leveransklara den 26 januari. Allmän beskrivning ; Havachon är en mycket intelligent ras. De är bra med barn, andra hundar och äldre, ällergivänlig hundras ,mkt glada, trevliga, framåt och sociala. De är lätta att träna och göra bra med ägare som har familjer. De gör också stora sällskap för äldre. Vid leverans valpen är; -3ggr avmaskad - Vaccinerad - Chippad - Veterinärbesiktigad - Får foder för det första dagarna - Snuttefilt och en leksak med mammans doft. Jag säljer mina valpar efter personlig kontakt. Gör helst en första kontakt på min mail:där kan du berättar vem du är och vad har att erbjuda.
8 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

6 mån Bichon Frisé/Havanese

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Idealisk familje- och sällskapshund. Populär 50/50 blandning mellan Bichon Havanais och Bichon Frisé som kallas Havachon. En utpräglad sällskapshund. Han är glad, tillgiven, charmig och lättlärd. Behöver måttligt med motion och gillar att vara med på det mesta. Född 24 mars, veterinärbesiktad, vaccinerad, chippad och rumsren. Säljes pga förändrad arbetssituation.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Liten bichon/havanais/malteskille för parning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tänkte para min lilla tik, blandras bichon frise/havanais (havachon). Söker en renrasig bichon frise el havanais el maltes, stamtavla inget krav.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södertälje

Bichon Havanais/Frisè 50/50

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Nu är det dags att flytta till nya bra hem. Valparna är födda den 21/5-2013. Dom är uppfödda i hemiljö på landet med mamma/pappa/mostrar ( alla finns här ) och har på dagtid varit ute vid fint väder i rastgården hela dagarna. Denna blandning kallas HavaChon i USA och är en 50/50 av Bichon Havanais och Frise´. Dom anses vara allergivänliga och fäller nästan ingen päls men kräver mycket pälsvård. Själva så klipper vi ner våra vuxna hundar då vi bor på landet och dom springer fritt i skogen, mycket barr och mossa att borsta ur!. Googla gärna på HavaChon så ser ni mera om denna härliga blandning. Alla hundarna,vuxna och valpar lever i " flock " så den nya familjen måste ha tiden att vara med valpen hela tiden i början. Vi har valt att valparna inte flyttar för tidigt för dom här 9-12 första veckorna i " flockmiljö " betyder mycket för deras framtida psyke. Dom är trygga, fostrade och lärda på det mest naturligaste sättet, "flocken ". Vid leverans är dom: - Äldre än 8 veckor - vaccinerade - chippade - avmaskade -veterinärbesiktigade - 3-års dolda felförsäkrade
9 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj