Allt till salu inom "bil bortskänkes"

Sortering:
BORTSKÄNKES
9 dagar

BORTSKÄNKES Visa liknande

Blocket.se
Silba 2år
Nora
11 dagar

Silba 2år Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Kungsbacka

Volvo 850 GLT "bortskänkes" -92

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
tjo har en volvo 850 jag vill bli av med för den tar för mycket plats. och jag orkar inte fixa de saker som inte funkar. bilen går dock att köra helt ok säljes som reservdelsbil eller till någon som vill ut å busköra eller liknande :) kommer inte rabbla upp de saker som inte funkar på den i telefon utan ring om du verkligen är intresserad jag menar 2000kr är ju en droppe i havet. säljes för 2000:- ....bvsa
2 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västernorrlands län

Golf Mk1 Bortskänkes -84

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag har en Golf mk1 -84. Det som fattas på bilen är Generator, Drivaxel V-fram, Lysen fram och Grill. Ny Drivaxel H-sida Ink drivknut. Klarat sig bra från rost (Stått under Tak) Regnummer: LLN902 Kördes till plats i sommras. Bilen bortskänkes mot Annonskostnad! Hämtas snarast! Ligger även en ny styling grill i bilen om jag inte minns helt fel! Pris: Annonskostnad. (60kr) 070-2010244
0 kr
Blocket.se
Bildelar och tillbehör  ·  Stockholm

744 GLT utan motor BORTSKÄNKES

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
En 744 GLT -88 utan motor, v-låda, kardan, kopplingscylinder och delar av elsystemet bortskänkes mot avhämtning. Karossen är i helt ok skick, ingen rost direkt vad jag kunnat se. Skärmar/dörrar/huv lyktor osv är okej. Inredningen är delvis utriven och ligger lite huller om buller i bilen tillsammans med lite annan skit som jag plockat bort. Hämtas i Sundbyberg. Skulle det mot förmodan vara fler som är intresserade så säljer jag den till högstbjudande. Annars är det först till kvarn som får den.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Eslöv

Sommarens leksak Saab 9000CSE 2,3t -97

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer nu min roliga leksak pga bilbyte och att den inte används. Enligt föra ägaren finns det 300hk. Inga kända fel på turbon. Nytt rött/svart klädsel överdrag som bortskänkes till köparen. Inredningen är jätte fin i både panel som klädslarna. Sista delen på avgasröret saknas. Kan finnas en luftbubbla i bromsystemet. Bromsklossarna bör nog bytas. Finns både sommar och vinterdäck. Mil: 33800 Otroligt härlig bil. Med småfix.
8 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Gävleborgs län

Citroen BX14 contour BORTSKÄNKES -91

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Halloj! jag skänker bort bilen till bättre behövande! Fel: motorn går runt,men bränsle får den inte....kanske nått med reläet. Sen är generatorn bortplockad för den skulle kollas upp,men allt finns kvar. Sommar och vinterdäck följer med,dom senare sitter på. Satte på drag för nått år sen som knappt är använt. Ring eller maila för mer info. Men som sagt,du får den om du tar den härifrån.....MEN!....bogsering eller trailer är ett måste för transport härifrån.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj