Quantcast
Till salu inom: ”

brio caro bältesstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio Sittvagn

Stockholm
Brio sittvagn

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brios bältesstol är smidig och bekväm med extra stoppad sits. Den går att vinkla något bakåt och ryggstödet kan tas av helt så den kan användas som bälteskudde. Tyget är avtagbart och tvättbart. Godkänd 15-36 kg, för barn mellan ca. 3,5-10 år. Reafärgerna är brun/svart och svart med röd dekor. Nu säls stolarna i brun och svart färgerna för 895:- (ord. 1395:-). Bältesstolar säljs inte på distans. Butikens adress: Fleminggatan 67, nära T-Fridhemsplan uppgång Fleminggatan. Buss 1, 3 och 4 stannar i närheten. Vi har öppet 10-18 vardagar,10-16 på lördag. 11-15 på söndag.
Just nu har vi Prisfest i våra butiker. Vi säljer bältesstolen Brio Caro måndagen den 20/6 för endast 795:- Finns i två fina färger och antalet stolar är begränsat så först till kvarn.... Under kampanjens andra dagar betalar du 995:- ord.pris 1295:- Fler erbjudanden finns på www.babyplanet.se Erbjudandet finns hos: Babyproffsen Länna, Nyckelvägen 2, 08-7717700 Babyproffsen Södermalm, Hornsgatan 86, 08-6697400 Välkomna!
Har 2 st bilbarnstolar som är i nyskick. Använda endast ett fåtal gånger. Lite info om stolarna: Brio Caro bältesstol med hög rygg 15-36 kg, ca 4-12 år. I bältesstolen sitter ditt barn tryggt och bekvämt på en bälteskudde med ryggstöd som har extra sidoskydd för huvud och kropp. Huvudstödet justerbart i sex höjder, 2 st utdragbara mugghållare,avtagbar och tvättbar klädsel. Nypriset på stolarna är från 895 kr/styck. Mitt pris är endast 500 kr/styck.
Tillverkaren säger: BRIO Caro har löstagbar rygg vilket gör att bälteskudden kan användas separat. Huvudstödet i ryggen är justerbart i sex olika höjder. I bälteskudden finns två utdragbara mugghållare. Bältesstolen har avtagbar och tvättbar klädsel. BRIO Caro kan placeras på alla säten i bilen som har trepunktsbälte och inte har krockkudde (airbag). Både barnet och bältesstolen spänns fast med bilens trepunktsbälte. Vi har haft den i 4 månader och har verkligen gillat den, till exempel har vår son sovit väldigt bra och tillbakalutat i den. Den säljs på grund av köp av ny bil där en märkesstol ingår.
Bilbarnstol Brio Care i grå färg. "BRIO Caro har löstagbar rygg vilket gör att bälteskudden kan användas separat. Huvudstödet i ryggen är justerbart i sex olika höjder. I bälteskudden finns två utdragbara mugghållare. Bältesstolen har avtagbar och tvättbar klädsel." Stolen är inköpt 2011-03-25 och endast använd under 2 veckor då inte fick med oss vår ordinarie stol under en resa. Kvitto och instruktionsbok finns. Billigaste nypris enligt prisjakt: 889:-