Quantcast
Till salu inom: ”

björkstockar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Gissningsvis 1ton prima björkstockar som legat ute ca ett år och torkat bortskänkes mot annonskostnad (pga att jag ej ids hugga detta), perfekt råvara till ved som kommer att värma finfint Erbjudandet gäller endast idag 31/5 till kl 19, annars blir det återvinningen med detta lass detta eftersom jag behöver släpet till annat
X (ett tiotal minst) antal björkstockar (gratis ved) bortskänkes mot att du hämtar i bonäs. Först till kvarn! Ring, svarar ej på mail.
Björkstockar bortskänkes. Fällda hösten 2012. Har fällt två stora. De ligger i en sluttning vid tomten. Man måste ha en traktor för att vinscha upp dem. Vi har en bra uppfart. Det går lätt att köra hela vägen fram. Vid intresse ring 0734031050
Har några travar med gran och björkstockar som legat något år. En del är uppkapat men det mesta är okapat, inget är kluvet. BORTSKÄNKES mot avhämtning. Ring så berättar jag vart det finns att hämta men ett tips är att bege er till Vemdalsskalet.
Bortskänkes! Större stock från björk. Ca 320cm lång och är på det tjockaste stället ca 85cm i diameter. Trädet fälldes för ca 4 veckor sedan och blir perfekt ved om den får delas upp i mindre bitar och torka. Den som är intresserad hämtar den själv.