Quantcast
Till salu inom: ”

black and tan pudel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två små dvärgpudelvalpar, renrasiga, en tik(med mest färg på nosen) och en hane. Vi är klara att flytta hemmifrån vecka 42, då vi är 8 veckor gamla och är vetrinärbesiktade, vaccinerade, idemärkta och avmaskade samt har 3 årig doldafelförsäkring. Båda föräldrarna är black and tan och finns här hemma. Valparna kan tingas mot en handpenning på 2000 kr som ej betalas tillbaka vid ånger. Är du intresserad så ring för jag är dålig på att kolla mina mail. Hanen är såld och tiken kostar 9000:- kr.
Nu är 1 liten, glada och söt dvärgpudel flicka kvar, av 3 i kullen. Som nu söker egen familj. Svart flicka som går åt black and tan hållet. (Hon till höger).Hon är född 2011-12-26, så hon är leveransklar. Valpen säljes ej under 8 veckor. Vid leverans är valpen: Veterinär besiktigad Avmaskad Vaccinerad Chippmärkt Uppvuxen i hemmiljö, vana vid barn och katt. Välkommen att höra av er.
Vi har en valp till salu. Hon är 7 månader gammal, medium i storleken, frisk och pigg. Hon är van med katter och andra hundar, med stora barn. Fullt vaccinerad, avmaskad, registrerad i SKK, dolda fel försäkrad. Vi söker någon som har hundvana, mycket tid och helst gärna bor lite lantligt. Hör av er då berättar vi mer. Priset är 10 000 kr.
Vi söker en frisk och fin Papillon tik som vill ha valpar med våran fina black and tan pudel hane. Han är patella och ögonlyst ua. En mycket trevlig och fin kille. Priset för parningen är en valp. Maila eller ring om du har en passande tik som vill ha underbara valpar.