Quantcast
Till salu inom: ”

blandras malteser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

P.g.a ändrande familjeförhållande och för lite tid till min underbara lilla Mascot. Söker jag därför ett nytt hem till honom hos medelålders eller äldre par som har tiden för honom. Du som hör av dig ska veta vad det innebär att ha hund, inte ha några allergier, ha gott om tid för en ny familjemedlem. Han fäller inte, men har en tjock päls att ta hand om, han är just nu helt nerklippt. Blandras 75% Shih Tzu och 25% Malteser. Född: 2010-03-03 För frågor, mejla eller ring.
Pga av sjukdom hjälper jag nu min mormor att hitta ett nytt hem åt hennes lilla hund Tarras. Han är en blandras mellan: Coton de tulear Lhasa apso Malteser Han är en liten vänlig och snäll hund. Kan vara försiktig i början med nya människor men är annars väldigt pigg och glad. Tarras är mycket duktig när man ska klippa pälsen, klor och bada honom. Givetvis är han chippad, vaccinerad, avmaskad och registrerad i jordbruksverket. För mer information hör gärna av er på telefon 0730-871710
Hej. Jag har en riktigt fin vovve på snart 10 månader. Simba ät en blandras mellan yorkserterrier/Malteser han är en riktigt social hund som älskar alla människor,Barn och djur. Han kan vara med båda hanar och tikar såsom små och stora hundar. Han är alltid glad och positiv. Han lyssnar på sin matte upp till 100% Jag vill helst att den som köper honom inte går runt och bär på honom eftersom som sagt han är en hund och ingen leksak. Det är Akut därför säljer jag honom så billigt.
hej! Jag är en 24 årig tjej som arbetar som undersköterska och studerar vid sidan om. jag har en 20 månaders gammal pkhinies och maltes blandrasig som inte är van att vara själv hemma. jag söker fodervärd till min tik som kan passa henne när jag jobbar eller är i skolan. helst en äldre dam eller man som är kunnig och vet att en hund inte är leksak och kan ta väl hand om min lilla Maja då jag kan komma och lämna/hämta henne själv. Någon som är snäll och har utrymme. Jag står för all kostnader själv!
Chihuahua med en gnutta malteser. Bara Milo kvar,ur en kull på 5 st.Vit med choklad fläckar,tan tecknad. En härlig kille,mycket följsam utomhus. En otroligt lyckad kull. Valparna är lugna,trygga och mycket hanterade. Väl socialiserade och vana med kloklipp,bad,borstning,och allt annat som hör till omvårdnad. Kommer vara halsbands och koppel tränade. valparna är redan duktiga på "KOM HÄR" Leverans klar=8 veckor gammal(22/8) Vaccinerad Chipmärkt Veterinärbesiktad Avmaskade 4 g 6500kr handpenning 1000kr som ej betalas tillbaka vid ånger. Vi säljer inga valpar under 8 v. Maila eller ring vid intresse