Quantcast
Till salu inom: ”

blandras tax säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har nu fått tillbaka denna valp då köparen inte kunde ha henne kvar. hon blev 8 veckor den 11 juli och är resultatet av en tjuvparning. mamman är en blandras med mycket tax i( se sista bilden). pappan? hon är i dagsläget ganska så stor så hon blir troligtvis en mellanstor hund. hon är chippad,vaccinerad, besiktigad och avmaskad. Lite koppeltränad och van att få klorna klippta. vid intresser ring!
Hej. Vi söker en dagmatte till vår Atlas som är 6 månader. Han är en blandras mellan Jack Rusell och Tax, full av energi och alltid glad. En helt underbar och go hund som tycker om att leka men även sova i knät. Vi behöver hjälp 3-4 dagar i veckan och ser gärna att du kan komma hem till oss några timmar under dagen. Ersättning enligt överenskommelse. Mvh Lisa och Simon
Har en tik på ca 1,5 år som är en korsning mellan jackrussel och tax till salu. Denna damen vill komma till någon som kan ge henne mycket kärlek och mer aktivering än vad vi har tid till. Hon är ca 22 cm hög och väger runt dom 6-7 kilona. Hon är uppväxt med hundar,barn och katter på landet. Ring gärna för mer info!! Vi är väldigt måna om vart hunden hamnar så endast seriösa som kan tänkas ge henne ett livslångt hem gör sig besvär tack!!
Bladras hane mellan Bordie Collie/Tax blir 6 år i september. Tyvärr är det så att vi inte kan ha honom. Killer som hunden heter har seperationsångest vilket innebär att han inte kan vara ensam hem. Han är en kärleksfull hund älskar att mysa och ligger under ens täcke i sängen. Familjen/personen jag söker ska vara pigg och kunna ha möjlighet att jobba hemifrån eller kunna ha med sig hunden till jobb. Priset är inte det viktigaste utan det är familjen.
Dessa 10v blandras valpar söker nu nytt hem.Ser ut som små taxar:Väldigt glada och sociala valpar. Van vid katt och barn.Behöver komma till någon som gärna vill gå promenader och mysa..små må vi vara men kräver en fast hand. Endast seriösa svar tack..Och dom säljes inte till första bästa hem utan det ska vara rätt hem.Märkt och besiktad.Vid intresse finns bilder att få men dessa ska ses bilden gör dom inte rättvis..finns i söderhamn Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.