Till salu inom

"blandrasvalpar chihuahua papillon till salu säljes"

Eskilstuna
Igår

Valpar väntas

15 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Renrasig Chihuahua

18 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Pommchi valpar

22 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Pomme blandning

22 000 kr
Blocket.se
Boden
Igår

Blandrasvalpar

11 000 kr
Blocket.se
Mariestad
Igår

Chihuahua valpar

17 500 kr
Blocket.se
Lindesberg
Igår

Chihuahua hane

12 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Blandras valp

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Uppsala

Blandrasvalpar Papillon/Chihuahua

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi är 3st små hanar som är födda 20/2 och har fyllt 8v. Vi är blandras mellan Papillon 50% och Chihuahua 50%. Vi älskar att busa och gosa. Vana vid andra hundar och barn. Vill gärna hitta mysiga och snälla familjer som kommer ta hand om oss. Vi har varit hos vetrinären och är klara för flytten. Givetvis är vi chippade, bes, vacc, avmaskade och regg i jbv. Ring gärna.
6 800 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Små blandrasvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi är 3st små hanar som är födda 20/2 och som fyllt 9v och nu leverans klara. Vi är blandras mellan Papillon 50% och Chihuahua 50%. Vi älskar att busa och gosa. Vana vid andra hundar och barn. Väldigt sociala och blir nog fina familjemedlemmar. Vill gärna hitta mysiga och snälla familjer som kommer ta hand om oss. Vi har varit hos vetrinären och är klara för flytten. Givetvis är vi chippade, bes, vacc, avmaskade och regg i jbv. Ring gärna.
6 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Solna

Liten blandrasvalp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Harley är en blå pojke med blandningen 50% Chihuahua o 50% Papillon. Harley är f. 29 Juli och kan inte lämna mamma förrän tidigast 23 sept. Han kan tingas för 2000 kr som inte betalas tiilbaka om du ångrar dig. Vi kan leverera Harley mellan Härnösand och Solna då han bor i Härnösand men husse pendlar. Självklart är han då vaccinerad och veterinärbesiktad. Mejlkontakt i första hand! Beskriv dig själv och berätta vart du bor osv så hör jag av mig :)
8 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västernorrlands län

Små blandrasvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2 små blandisvalpar, hanar söker nytt hem efter den 22 sept, då är de 8 veckor. 50% Chihuahua o 50% Papillon. Pappa är en blå Chihuahua så den blå färggenen finns. När valparna levereras är de chippade, avmaskade, veterinärbesiktade, vaccinerade o registrerade i jordbruksverket. Kan levereras via E4 till Solna och till Östersund. Köper du en valp av oss skulle jag gärna vilja att vi håller kontakten. Hör av dig via mejl som första kontakt :)
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Liten tikvalp önskar hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
blandrasvalp på 7 veckor. levereras när hon är 8 veckor! svart med vitt bröst och lite vitt på tassarna och svanstippen. mamman: papillon/chihuahua pappan: prazsky krysarik blir liten! finns i göteborg (hisingen) kan tingas mot handpenning på 1000:- (återfås ej vid ånger) vid lev är hon chippad och vaccinerad samt avmaskad. hon får filt, leksak och koppel med sej. endast seriöst varaktigt hundvant hem!!!
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj