Quantcast
Till salu inom: ”

papillon chihuahua blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara lilla jag kvar. En liten blandras tjej som är redo att flytta till ett nytt hem. Jag är nu 8 veckor och kan flytta redan idag. Jag är vet.bes, chippad och vaccinerad U.A. Jag är en blandning mellan papillon/chihuahua. Pappa är 75% papillon 25% chihuahua och mamma är 50/50%... Jag är näst intill rumsren, men kan hända en liten olycka nångång. Jag är van bland andra djur så som katter och kaniner samt barn. Jag vill att min nya husse eller matte ska ha mycket tid och kärlek att ge mig. Kan tingas mot en handpenning på 1500:- Endast seriösa hör av sig!!! Ring 0761838465
Kan tyvärr inte ha kvar denna otroligt charmiga och underbara tik. Hon blir inte accepterad av mina andra hundar. Hon är väldigt lyhörd och sammarbetsvillig. Älskar allt och alla. Tycker om barn. Van att vara med överallt, åka bil,buss,båt. Katt och häst van. Har gått på agility med både barn och vuxna som ledare. Ett riktigt charmtroll som tycker om att bli aktiverad. Vill gärna ha en kompis att busa med. Blandning mellan chihuahua och papillon men finns nog någon mer ras också eftersom hon är 40cm hög. Hon är black and tan färgad. Reggad i jordbruksverket.
Hej Jag har en tik som är 75% chihuahua och 25% papillon..Hon blir 2år i Augusti och hennes vikt är 2kg... Och jag vill para henne med en chihuahua hane och även en blandras hane som är 75% chihuahua 25% papillon går oxå bra... Så har ni en hane som ni vill para med min tik så är ni välkommna att höra av er...Priset kan oxå diskuteras.. Finns i Oxelösund.. OBS: Min hund är inte till salu!
Nu måste min älskling flytta pga allergi. Vill gärna att han kommer till någon som ger honom mycket kärlek och tid! han är en lekfull kille som älskar att sitta i knä och gosa o pussas. Han är 11 veckor gammal och är Vid leverans: Registrerad i jordbruksverket Chipmärkt vaccinerad besiktigad avmaskad Han säljs för 7000 tillsammans med hans leksaker, koppel, halsband, shampoo, balsam, matskål, filt, tuggben+godis, torrfoder, mm.' tinga honom för 1500 som ej återfås id ånger. ps: bur följer med. seriöst intresserad maila gärna
Söker du en udda blandras hund så kanske du har hittat rätt... Dessa godingar är en blandning av;Powderpuff/chihuahua/Shipperke(mamman) och Papillon (pappan).I denna kull föddes det två fina hannar med väldigt olika utseenden,en långhårig och en korthårig.De fick även sällskap av två väldigt annorlunda systrar, de föddes svanslösa. Leveransklara då de är 8veckor,är vac,chippade,avmaskade och vet-bes innan leverans. Pris; Hane 4500kr Tik 5500kr Är du intresserad så tveka inte att ringa, svarar dock ej på mail!