Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua blandrasvalpar säljes

Valpar

Laholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Alex är en blandrasvalp som nu blivit 5 månader, är alltså leveransklar. Han bor ihop med andra hundar och två snälla katter, åker gärna bil, på god väg att bli rumsren o går fint i koppel. Men är oftast lös och kommer på inkallning. Söker ett aktivt,seriöst hem, där han får vara med på de mesta. Är ca 30 cm hög o väger 7 kg. Pappa är en chihuahua/phaléne och mamma en terriermix. Alex är: Vet. bes ua Fullständigt vaccinerad ID-märkt Avmaskad fyra ggr Dolda fel försäkrad i 3 år Matpåse, halsband, tuggben o snuttefilt medföljer... Ring mej så berättar jag mer om Alex. EJ AVBETALNING 070-4003636
Blandrasvalp, 75 % chihuahua, efter friska och mentalt stabila föräldrar. 1 st svart/vit tik som blir korthårig. Mamman är en liten papillon/chihuahua som älskar alla människor. Hon väger strax under 3 kg och är patella undersökt utan anmärkning. Pappan är en korthårig svart chihuahua på strax under 2 kg. Han är patella undersökt utan anmärkning. Valpen är 9 veckor och leverans klar nu. Hon är veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och avmaskad. Beräknad vuxenvikt: ca 2-3 kg. Välkomna att ringa på tel: 0767-825847. Priset: 5000 kronor. Valpen levereras inte innan den är 8 veckor gammal.
Nu är vi 10 veckor och redo för att flytta hemifrån! Vår mamma är Jack Russell och pappa är papillon/ chihuahua. Vi är två tikar som är vaccinerade och chipmärkta. Mamma är en aktiv vovve och vi är väldigt nyfikna och framåt. Vi har vuxit upp med stora vovvar i en stor flock samt med barn i olika åldrar. Vi har även börjat koppeltränas ute. Nu är det dock dags att hitta egna hem! Vi söker livslånga och kärleksfulla hem där vi INTE sitter ensamma hela långa dagar när matte/husse jobbar.
Valparna är födda 2013-04-13, mamman är 50% Chihuahua, 50% Lhasa Apso och pappan är 100% Shih-Tzu. Det är 2 honor och 1 hane som är leveransklara den 8:e juni (de är då 8 v. gamla). Självklart så är de: *Vaccinerade *Chipmärkta *Veterinärbesiktigade *Avmaskade *Dolda fel-försäkrade i 3 år Ring eller maila för mer info och bilder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sebbe är en blandrashund mellan Pappilon /Chihuahua och är snart 8 månader gammal, han är mycket tillgiven, snäll och go på alla sätt och vill gärna vara med överallt om ha får. Han älskar att leka och jaga bollar, och det går hur bra som helst att låta han vara lös en stund. Men tyvärr räcker inte min tid till honom och ser helst att han kommer till någon som har den tiden han behöver. Sebbe är vaccinerad, chippad och besiktigad. Säng, väskor, skålar osv medföljer, han har i princip allt en liten hund ska ha.