Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua blandrasvalpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alex är en blandrasvalp som nu blivit 5 månader, är alltså leveransklar. Han bor ihop med andra hundar och två snälla katter, åker gärna bil, på god väg att bli rumsren o går fint i koppel. Men är oftast lös och kommer på inkallning. Söker ett aktivt,seriöst hem, där han får vara med på de mesta. Är ca 30 cm hög o väger 7 kg. Pappa är en chihuahua/phaléne och mamma en terriermix. Alex är: Vet. bes ua Fullständigt vaccinerad ID-märkt Avmaskad fyra ggr Dolda fel försäkrad i 3 år Matpåse, halsband, tuggben o snuttefilt medföljer... Ring mej så berättar jag mer om Alex. EJ AVBETALNING 070-4003636
Blandrasvalp, 75 % chihuahua, efter friska och mentalt stabila föräldrar. 1 st svart/vit tik som blir korthårig. Mamman är en liten papillon/chihuahua som älskar alla människor. Hon väger strax under 3 kg och är patella undersökt utan anmärkning. Pappan är en korthårig svart chihuahua på strax under 2 kg. Han är patella undersökt utan anmärkning. Valpen är 9 veckor och leverans klar nu. Hon är veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och avmaskad. Beräknad vuxenvikt: ca 2-3 kg. Välkomna att ringa på tel: 0767-825847. Priset: 5000 kronor. Valpen levereras inte innan den är 8 veckor gammal.
Nu är det bara Kevin Kleine kvar som söker ett tryggt kärleksfullt hem . En liten behändig blandras som kan hänga med på det mesta.Mamman är York/Pappilon. Pappan är Tibbe/Papp/Chihuahua.Vid leverans är dom chippade,vacc,avmask o vet.bes.Dolda fel förs i Folksam Endast seriösa göra sig besvär och ej till småbarnsfamilj om man ej är hundvan .Uppvuxen med flera hundar i familjen och katter.Lev.30 ,är då 8 v Mkt Social och framåt , från att varit minst i kullen har han växt på sig och blivit en riktig tuffing som tar för sig. Blir långhårig.
Arthur, 8 veckor, blandrasvalp, (75% Chihuahua, 25% papillon), hane. Han har ett otroligt charmigt temperament. Väldigt glad och rar. Han har vuxit upp i en trygg hemmiljö med barn och katt. Mor och far är fantastiskt trevliga små familjehundar som finns att träffa. Friska och sunda. Mamman väger 2 kg, pappan 1,8 kg. Arthur är; Veterinär besiktigad - ua Vaccinerad Chippmärkt - registrering Jordbruksverket Avmaskad med Axilur Valpfoder och filt med doft ifrån mamma och syskonet medföljer.
Nu är vi 10 veckor och redo för att flytta hemifrån! Vår mamma är Jack Russell och pappa är papillon/ chihuahua. Vi är två tikar som är vaccinerade och chipmärkta. Mamma är en aktiv vovve och vi är väldigt nyfikna och framåt. Vi har vuxit upp med stora vovvar i en stor flock samt med barn i olika åldrar. Vi har även börjat koppeltränas ute. Nu är det dock dags att hitta egna hem! Vi söker livslånga och kärleksfulla hem där vi INTE sitter ensamma hela långa dagar när matte/husse jobbar.