Till salu inom

"chihuahua blandrasvalpar säljes"

Österåker
Igår

Söta Blandrasvalpar till Jul

18 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Chihuahua valpar

16 500 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Chihuahua hane

1 500 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Chihuahua / pomeranian / pa...

16 000 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Chihuahua valpar

17 000 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Blandrasvalpar

7 000 kr
Blocket.se
Färgelanda
Igår

Blandras valpar

11 000 kr
Blocket.se
Igår

Chihuahua hane Avel/Parning

2 000 kr
Blocket.se
Oxelösund
Igår

Unghund Drutten

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Arboga

Blandrasvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Alex är en blandrasvalp som nu blivit 5 månader, är alltså leveransklar. Han bor ihop med andra hundar och två snälla katter, åker gärna bil, på god väg att bli rumsren o går fint i koppel. Men är oftast lös och kommer på inkallning. Söker ett aktivt,seriöst hem, där han får vara med på de mesta. Är ca 30 cm hög o väger 7 kg. Pappa är en chihuahua/phaléne och mamma en terriermix. Alex är: Vet. bes ua Fullständigt vaccinerad ID-märkt Avmaskad fyra ggr Dolda fel försäkrad i 3 år Matpåse, halsband, tuggben o snuttefilt medföljer... Ring mej så berättar jag mer om Alex. EJ AVBETALNING 070-4003636
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Alingsås

Chihuahua / papillon tikvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Blandrasvalp, 75 % chihuahua, efter friska och mentalt stabila föräldrar. 1 st svart/vit tik som blir korthårig. Mamman är en liten papillon/chihuahua som älskar alla människor. Hon väger strax under 3 kg och är patella undersökt utan anmärkning. Pappan är en korthårig svart chihuahua på strax under 2 kg. Han är patella undersökt utan anmärkning. Valpen är 9 veckor och leverans klar nu. Hon är veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och avmaskad. Beräknad vuxenvikt: ca 2-3 kg. Välkomna att ringa på tel: 0767-825847. Priset: 5000 kronor. Valpen levereras inte innan den är 8 veckor gammal.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Blandrasvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det bara Kevin Kleine kvar som söker ett tryggt kärleksfullt hem . En liten behändig blandras som kan hänga med på det mesta.Mamman är York/Pappilon. Pappan är Tibbe/Papp/Chihuahua.Vid leverans är dom chippade,vacc,avmask o vet.bes.Dolda fel förs i Folksam Endast seriösa göra sig besvär och ej till småbarnsfamilj om man ej är hundvan .Uppvuxen med flera hundar i familjen och katter.Lev.30 ,är då 8 v Mkt Social och framåt , från att varit minst i kullen har han växt på sig och blivit en riktig tuffing som tar för sig. Blir långhårig.
5 000 kr
Blocket.se

Pytteliten Chihuahua blandrasvalp 8 veckor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Arthur, 8 veckor, blandrasvalp, (75% Chihuahua, 25% papillon), hane. Han har ett otroligt charmigt temperament. Väldigt glad och rar. Han har vuxit upp i en trygg hemmiljö med barn och katt. Mor och far är fantastiskt trevliga små familjehundar som finns att träffa. Friska och sunda. Mamman väger 2 kg, pappan 1,8 kg. Arthur är; Veterinär besiktigad - ua Vaccinerad Chippmärkt - registrering Jordbruksverket Avmaskad med Axilur Valpfoder och filt med doft ifrån mamma och syskonet medföljer.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Blandrasvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är vi 10 veckor och redo för att flytta hemifrån! Vår mamma är Jack Russell och pappa är papillon/ chihuahua. Vi är två tikar som är vaccinerade och chipmärkta. Mamma är en aktiv vovve och vi är väldigt nyfikna och framåt. Vi har vuxit upp med stora vovvar i en stor flock samt med barn i olika åldrar. Vi har även börjat koppeltränas ute. Nu är det dock dags att hitta egna hem! Vi söker livslånga och kärleksfulla hem där vi INTE sitter ensamma hela långa dagar när matte/husse jobbar.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj