Quantcast
Till salu inom

"blandrasvalpar schabrador säljes"

Mark
Idag

Blandras valpar

12 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Fina blandrasvalpar

10 000 kr
Blocket.se
4 dagar

Blandrasvalpar

9 900 kr
Blocket.se
Lerum
4 dagar

Blandrasvalpar

15 000 kr
Blocket.se
Ronneby
4 dagar

Blandrasvalpar

15 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
5 dagar

Australian Shepherd mix

13 000 kr
Blocket.se
Kil
5 dagar

Blandrasvalpar

8 000 kr
Blocket.se
8 dagar

Malteser/Shih tzu

15 000 kr
Blocket.se
Simrishamn
11 dagar

Blandrasvalp Luna

13 000 kr
Blocket.se
Hörby
13 dagar

Schabrador valpar

17 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Tingsryd

Schabrador blandrasvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Fantastiska valpar, framåt och nyfikna, söker dig med hjärtat på rätt ställe. Det finns 4 valpar, 2 tikar och 2 hanar, och de är lika charmiga allihop. De är schabrador blandras och de har mkt mjukt sinne men kommer ändå vakta som vuxna. Båda föräldrarna är mkt härliga i psyket och sätt:-) De är veterinärbesiktigade ua, chipmärkta, vaccinerade och avmaskade och är klara nu för att flytta hemifrån till sina nya hem då de är 12 veckor gamla. De har blivit lite större än när bilden togs :-) Valparna bör verkligen ses, de är helt fantastiska! Vi nås bäst per mail.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Härliga blandrasvalpar, 1st kvar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Det är nu 1 hane kvar av våra blandrasvalpar. 10 veckor gammal. Mamman är am.staff och pappan schabrador. Bägge föräldrarna "bor hemma". Han är mycket van med familjeliv och katt. Vårt boende har gett honom möjlighet till uteliv och han vill gärna ut för att göra sina behov och leka. Han är van att gå i koppel och har även lärt sig enkla kommandon som "sitt" och "nej". Han är vaccinerad, chippad, veterinärbesiktad (2 mars). Avmaskad enligt schema.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Tillgivna blandrasvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan vi är 4st gosiga tillgivna valptikar. En är såld så nu e vi bara 3. Vi letar efter en snäll och trevlig familj husse eller matte som kan ge oss den tid kärlek och ömhet vi förtjänar. Vi är avmaskade besiktigade vaccinerade och chippade. Vi är 9 veckor nu. Vi är svarta med vit teckning på vissa ställen. Våran mamma och pappa är höft röntgade med riktigt bra resultat. Våra raser vi har i oss är Schabrador ( dvs schäfer och labrador ) och karelsk björnhund så vi är inga Chihuahua utan vi blir stora gosiga hundar.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sölvesborg

Mellanstor blandrasvalp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en valp som snart är är 13 veckor. Hon vill gärna flytta till ett eget hem. Mamman är schabrador, border collie och dalmatiner. Pappan är labrador, dansk-svensk gårdshund. Bild 1 Akki Hona långhårig Bild 2 Nellie(mamman) Bild 3 Billy (pappan) Hon är veterinär besiktigad, chippad, vaccinerad och dolda fel försäkrad i tre år vid leverans. Hör gärna av Er om ni har frågor! Mvh Marianne & Ronny
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västernorrlands län

Rottis- Schabrador Valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
unika blandrasvalpar som blir 8v den 20/10. det är 5 tikar och 3 hanar, alla med väldigt unikt utseénde. mamman till valparna är renrasig rottis, med bra psyke. pappan är en schabrador (schäfer-labrador) mycket lugn och tillgiven. föräldrar och valpar uppvuxen i barnfamilj. för mer info ring malin: 070-5119349
5 000 kr
Blocket.se