Quantcast
Till salu inom: ”

blocket öland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

SM Släp med en blå jaxalkåpa för att hålla vikten nere. Mycket lite använd. Bra skick. Inget sönderkört eller buckligt. Allt funkar. Fakta: * Flakmått 1250 x 2510 * Lastvikt 570kg * Totalvikt 750kg * Bromsat för skön körning * Sommardäck Nypris 21 920:- inkl moms + kåpa. Pris nu 15 000:-inkl moms och kåpa. Momsen går att lyfta om du är företagare. Ring eller maila för mer info. Vagnen finns på Öland men kan köras till Kalmar. OBS att den på bilden inte är min. Men det är precis lika dan med samma färg på kåpan.
Perfekt packåsna med dragkrok, bes. 110505 Brusten fjäder i stöttd. Bromskiva måste bytas. Bortvräkes för 14000 vid snabb affär. 0702638449 Finns på Öland. Extrauppgifter Märke: Citroën Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Berlingo Hästkrafter: 69 Hk I trafik: 1999-05-05 Motorstorlek: 1868 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Vit
Hej! Jag är en skötsam tjej p tjugoårs åldern som söker boende i kalmar, alternativt öland. Har ordnad ekonomi, är rök och djurfri och är en trevlig hyresgäst. Inflyttning får gärna ske omgående och jag är i första hand intresserad av ett första hands kontrakt men allt är av intresse. Skicka ett mail med information om vad just du har att erbjuda, så som vart den ligger, hyra, vad som ingår osv. Jag hör av mig oavsett intresse. Tack på förhand!
Nybyggt hus (2008) med stor bo-yta (76 kvadrameter). Två sovrum, stor klädkammare och stor balkong i söderläge. Översta våningen i ett hus om fyra våningar. Nära brofästet och Öland, ca 2,5 km från Kalmar centrum. Lugnt och grönt bostadsområde. Fem-tio minuters promenad till badplats. Uthyres juni - juli - augusti. Gärna i ett svep men alla intressenter är välkomna. Bilder och / eller visning kan ordnas. Kontakt via email.
Hej Jag har mångårig erfarenhet av säkerhet. Jobbat inom personskydd och väktartjänster. Jag erbjuder mig att se om eran villa när ni är bortresta, eran sommarstuga då ni inte är på plats. Kan tända lampor,klippa gräs finnas i närheten så erat ställe ser bebott ut. Kom med förslag jag är öppen för alla möjliga frågor och förslag. Pris sker induviduellt då det beror på vad ni är ute efter. Jag arbetar främst på Öland men kan tänka mig även en bit in på fastlandet.