Till salu inom

"blocket blandras mops säljes"

Idag

Vinröd fåtölj i sammetstyg

1 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Husvagn cabby 512 dl - 91

45 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Mulle

Citiboard
Falun
Idag

Specialized stumpjumper Expert

40 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Ektorp 3/2/fotölj med fotpall

3 000 kr
Blocket.se
Idag

Kontinentalsäng 160cm

4 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Brudklänning

12 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Nespresso Coffe Machine

450 kr
Blocket.se
Hofors
Idag

Telfer

2 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Barnsäng Bil

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Sötaste valpen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej. Det här är Ruben. Han blir 8 veckor på lördag och söker en ny familj. Han är uppvuxen med 2 bröder, 2 katter sin mamma och en massa människor både vuxna och barn. Ruben är en blandras. Mamma Selma är tibetanskspaniel/pomerainian/malter ser/ lasa ahapso. Pappa Basker är mops. Ruben är minst i kullen men den med mest fart och attityd. En riktig tuffing. Men ligga på mage å mysa är super härligt. Vid intresse hör av er på mobilnr 076-317 33 44.
7 000 kr
Blocket.se

Mops tik reg SKK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag måste hitta en ny familj till vår tjej pga mitt jobb. Tiken är 5 år gammal, HELT rumsren, Frisk, har aldrig haft allergi eller någon annan sjukdom, har underbart personlighet, säljs veterinärbesiktigad. Utställd som valp med utmärkt resultat, föräldrar är championer, uppfostrad och kan kommando, har fått bara en familj som ägare dvs oss. Tänk på att alla hundar som har ingen stamtavla kan inte ställas ut och räknas som blandras hundar. Första kontakt vill jag har helst via e-mail. Hör gärna av dig om intresse finns. Ingen fodervärd och inga avbetalningar. Respektera detta. Priset är 8500 kr.
0 kr
Blocket.se

Mops-blandisar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
MOPS - BLANDISAR Valparna är födda 28/9 det blev 7 stycken. 4 tikar och 3 hanar. Pappa- svart mops, Mamma- blandras. Vi har haft en kull med samma föräldrar och de valparna blev väldigt lyckade.Därför ville vi prova igen vilket vi gjorde med mycket gott resultat. Alla valpar är sålda! En tröst till dig som inte fick en valp, nästa kull planeras till vintern/våren 2014/15. Passa på redan nu att anmäla intresse. Tack för alla mail och sms, tyvärr har vi inte hunnit med att svara er alla.
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Blandras hane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Söker nytt haem med ljus och lykta åt min lilla blandras hane av raserna shitzu/tibetanskspanniel/mops. Han är drygt 2 år och helt underbar. Chippad/vaccinerad och nyklippt. Då jag fått annat arbete saknas tiden han behöver. Inga problem att vara hemma ensam. Van med barn/hundar/katter. Lugn och gosig och sitter gärna i knät eller ligger med i sängen och myser. Bild kan mailas/smsas och pris diskuteras. Mailkontakt i första hand där du/ni skriver lite om vad ni kan erbjuda Curt.
5 000 kr
Blocket.se

Blandras mops och franskbulldog

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej dags att sälja mina valpar de är 9 veckor gammla så de är leverens klara. Har haft 4 st valpar men har sålde 2 st redan. Har 2 st kvar som jag skulle behålla till mig själv men jag tycker att der är lite för jobbigt med små barn och valpar. Det är inte roligt att sälja de men jag måste för att kunna slappna av. Vid mera info ring eller mejla MVH Lolita
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj