Quantcast
Till salu inom: ”

fransk bulldog blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer nu en 5 månaders Fransk bulldog tik pga av att jag ska nu minska antalet hundar.Hon är en mycket trevlig och frammåt tjej som är nyfiken mot allt och alla. Är en renrasig Fransk Bulldog men har ingen stamtavla-så hon säljs som en blandras. Hon är vaccinerad med alla sprutorna hon ska ha tills hon är ett år då hon ska ha en till.Innehar pass. Hon är äldre än 8 veckor och har ett registreringsnummer från jordbruksverket. För mer info-RING,då jag redan har massa mailvänner.
Jag bor nu i lägenhet,hundarna önskar därför ett nytt hem på landet,den bruna hon är pigg,den vita är lugn,båda är lugna innomhus,vana att ligga i sängar o soffor,vana att åka bil.Köpte hundarna direkt av deras uppfödare,Sover hos mig varje natt.Den bruna är tillgänglig,den vita är något reserverad.Hundarna är 3 år,den bruna väger 10 kg ,blandning Pappilone o Fransk bulldog,den vita,Jack russel o Pudel o något annat me tror jag.hon väger 8 kg.
Eliotte saknar sin livskamrat som dog i hjärntumör i våras,han är mycket sorgsen....så nu söker han & vi en ny livskamrat till ett gott hem med mycket hundvana,Vi söker helst en söt"flickvän" men "lotte" fungerar med allt som har fyra tassar,Eliotte är 14 månader ,tigrerad & mycket klok.....nu ber vi alla hundägare om hjälp,fantasipriser eller de Tyska Mopsförsäljarna som lät 11 små valpar dö pga deras pengabegär...UNDANBEDES.....Detta är seriöst, Avbetalning/foder/Omplacering/övertagande...Allt av intresse, så hör av er till Micaela ! Kram.
Hej! Jag och min familj har bestämt oss för att skaffa oss en Fransk bulldog, vi har redan en blandras på 6 år, jätte trevlig hund. Vi har en son på 4 år. Jag studerar hemifrån och har all tid i världen för en liten fralla. TYvärr så har jag inte råd att lägga ut alla pengar på en gång. Utan skulle kunna betala 1000kr i månaden, tills summan är avbetald. Självklart kommer ett kontrakt att skrivas. Så allt sker på rätt sätt. Mvh / Hanna
nu börjar vi se hos om efter egna hem . vi är nu 6 veckor ej leveransklara förrän vi är 8 veckor . finns både tikar o hanar då är vi veterinär besiktigade , avmaskade flera gånger , vaccinerade , chipade , reggas på jbv av köpare . vi är uppfödda i köket med barn o andra hundar . vana vid alla vardags ljud o bil åkning . ring el maila