Till salu inom

"mops blocket säljes"

Halmstad
3 dagar

Mops valpar tikar

19 500 kr
Blocket.se
Trollhättan
4 dagar

Mops/Fransk bulldog omplaceras

6 000 kr
Blocket.se
Borås
7 dagar

1 tikvalp kvar

18 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
8 dagar

Mops valpar

20 000 kr
Blocket.se
Stockholm
18 dagar

Fransk bulldog mops valpar

18 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

MTB 20" 6växlar fint skick

2 300 kr
Blocket.se
Karlshamn
Igår

Chug 6 mån

15 000 kr
Blocket.se
Mölndal
5 dagar

Två småhundar söker nytt hem

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Mops Beige

229 kr
NYTT Buyersclub

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Älvsborg

Ljuvlig Mops-Mix -

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Födda den 3/2 fem tikar och en hane, för leverans tidigast 30 Mars då de är 8 veckor. Tre tikar finns kvar. på min fb-sida under mitt namn finns fler foton i albumet Zoya. Vid leverans är de vet.besikigade, chippade, vaccinerade, dolda felförsäkrade och avmaskade. Mamma manchester/amerikansk cocker pappa mops. Kan du erbjuda våra små troll ett gott livslångt och kärleksfullt hem är du välkommen att ringa. Vill du tinga så kostar det 1000 som ej återbetalas.
7 000 kr
Blocket.se

Mops Hane strax 7 månader (Stamtavla)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi har en underbar social mops hane på strax 7 månader som söker efter ett nytt hem. Född i Augusti 2011 hans pappa är Champion mamma är utställd med Cert i sitt hem land. Veterinärs Besiktad idag 1 Mars har Eu Pass med samtliga vaccinationer samt Stamtavla. Söker du efter en mysig familjehund/sällskapshund så är våran gosse hunden för dig. Uppvuxen med barn och andra hundar. Van vid bilåkning och vara ensam hemma. Vid intresse ring så berättar vi mera.
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Mops Hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Tyvärr måste vi hitta ett nytt kärleksfullt hem till våran mops valp Gunvald. Han är en 7 månaders valp med härligt temprament. Fungerar utmärkt med andra djur och barn. UA i alla papper Fått alla sina sprutor Avmaskad Chippad Ring gärna för mer info Vi ser helst till att ni kommer och träffar Gunvald innan ni tar med honom hem, då vi är väldigt måna om att han ska få ett bra hem.
14 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
På grund av utökning i familjen hinner jag inte ge lilla Lady 6 månader, den tid och omsorg som hon behöver. Det bästa för henne är därför, att få komma till en familj som kan ge henne den tid jag saknar. Mamma är chiuahua, pappa chiuahua,mops. Vid intresse så kan ni ringa för jag har lånat majlen.Första bilden är lilla Lady som jag sak sälja. Och dom andra två bilderna är mamma och pappa. MVH Tina
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Mops tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Våran lilla Mops tik söker ett hem där det inte finns mer än kanske en/två hundkompisar.....hon älskar småbarn och är glad och älskar att få följa med på promenad. Hon säljes endast för att jag känner att hon behöver få mer tid Hon hon säljes INTE till ett hundgårdsliv utan skall bo tillsammans med sin familj som hon är van. Hon är är snäll mot alla hundar och katter Hon är född 2009-0427
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj