Allt till salu inom "blocket danmark"

Sortering:
Två fåtöjer
Borås
Idag

Två fåtöjer

2 000 kr
Blocket.se
Danmark og kolonierne
Butik

Danmark og kolonierne

1 829 kr
NYTT Cdon
Danmark vägkarta
Butik

Danmark vägkarta

48 kr
NYTT Buyersclub
Dejliga Danmark
Butik

Dejliga Danmark

259 kr
NYTT Bokus
Tatueringar Danmark
Butik

Tatueringar Danmark

29 kr
NYTT Partykungen
Visar sida 1 av 155

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Malmö

Familj söker efter en 3-4 rom lägenhet i Malm

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är familjen som vill leva i Malmö. Läget är inte viktigt. Överallt i Malmö är ok med oss. Vi behöver en lägenhet så snart som möjligt. En 3a-4a lägenhet 70 till 120 kvm wil passar oss bra. Jag stydin min magisterexamen i Roskilde universitet i Danmark och min fru arbetar i Danmark. Vi har inga husdjur och vi inte röker. Vi söker en månadshyra ca 6000 svenska kronor. Om du är intresserad eller om du har frågor är du välkommen att kontakta mig via mitt telefonnummer eller min e-postadress.
0 kr
Blocket.se
Barnkläder  ·  Varberg

Vindjacka Name It

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ytterplagg, stl. 98/104 (2-4 år), unisex Säljer en fin Name It jacka. Inköpt i Danmark 2009. Använd en säsong. Färgen är blå och vit, rutig. Säljer den för 100 kr. Övrigt, stl. 74/80 (6-12 mån), unisex Säljer en äkta "Sunblock" sol-baddräkt. Använde den när vi var i Tahiland, fantastsikt bra mot solen. Behövde aldrig smörja in med solkräm. Nypris i butik; 350 kr. Säljer den för 75 kr.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Inköpare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
EMC expanderar och söker en inköpare. Rollen som inköpare innebär ett brett ansvar för hela inköpsprocessen. Du kommer att driva inköpsprocessen och utvärdera leverantörer för att säkerställa pris och kvalitet.  Det handlar om långsiktiga samarbeten med leverantörer men kan även innefatta större, kortvariga investeringsprojekt. Du kommer att arbeta med inköp för EMC i Sverige Norge, Finland och Danmark. Du kan beslutskraftigt driva inköpsprocessen utifrån organisationens behov, med utgångspunkt från centrala inköpsstrategier och avtal, från upphandling och riskbedömning till uppföljning.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Är du student och pratar norska?

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Vår kund har funnits på nätet sedan år 2002 och är en av nordens största däck- och fälgaktörer på Internet och är aktiva i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Hos företaget hittar du de senaste produkterna från de största däck- och fälgleverantörerna. Arbetsplatsen ligger i Hammarbyhamnen. Vi söker dig som är serviceinriktad och vill jobba i ett ungt gäng med positiv anda! Vi söker nu dig som vill jobba extra ett par månader under våren och hösten. Du kommer att arbeta 2 till 3 pass i veckan. Arbetstiden är fördelad i fyratimmars pass mellan klockan 9 och 18.
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Stockholm

Dansktalande serviceadministratör till ett...

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Dansktalande serviceadministratör till ett internationellt företag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som serviceadministratör kommer du att ha daglig kontakt med företagets egna servicetekniker i Danmark. Du kommer att ta vid när företagets kunder behöver hjälp med komponenterna och tjänsten innefattar därmed även mycket direktkontakt med kund. Du kommer till exempel att: ?  Koordinera serviceteknikernas arbete ?  Vara första kontakt gentemot företagets kunder ?  Erbjuda ersättningslösningar till kunderna
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj