Quantcast
Till salu inom: ”

blocket diaprojektor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Diaprojektor Reflecta AF Säljer en diaprojektor av märke och modell Reflecta AF i mycket fint skick. Projektorn är endast använd ett par gånger. Kablar, magasin, fjärrkontroll och hand/instruktionsbok medföljer. Säljes för 450kr plus eventuella fraktkostnader som betalas av köparen. Hämtas annars i Uppsala. Ring eller mejla vid intresse /Magnus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en samling fotoutrustning. En Preston revolverblixt, utan lampor En klippapparat av märket Colleuse Marguet En Leitz diaprojektor En Olympus XA2 kamera En Canon Cine Canonet 8 En Canon Zoom 250 Super 8 En Canon Cine Projector S-400 Säljes till högstbjudande. Minst 600 för allt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fullt fungerande Leitz Pradolux 24, den bästa halvautomatiska projektorn på marknaden den analoga tiden. För standardmagasin upp till 50 bilder. En låda med två magasin medföljer. Objektivet är ett Elmaron 85/2,8 d v s Leicakvalité. Ett hopfällbart projektorbord med plats för extramagasin följer också med. Hopfällt tar det praktiskt taget ingen plats alls. Den medföljande projektorduken har visningsyta 100 gånger 100 cm av bästa kvalité. Om Du vill kan allt levereras i Uppsala- eller Stockholm.
Kindermann diaprojektor för småbild (24x36) med fjärrkontroll. Ett magasin + ett antal proffsbilder inköpta under diverse resor medföljer
roterande diaprojektor med 4 casetter pris :400:- tel:0732-220406