Quantcast
Till salu inom: ”

blocket företag till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Illustrator CS, grundkurs: Omslag lite slitet, innehåll i fint skick. PRIS: 50kr Boxen- kreativitet som skapar bättre affärer : träna dig till framgång, Micael Dahlén: I fint skick. PRIS: 50kr The CSS Anthology, Rachel Andrew. I fint skick. PRIS: 100kr Rivstart, hur du startar och får fart på ett företag inom ett halvår. I fint skick. PRIS: 100kr Digital fotografi- Lär dig yrkesfotografernas hemlighet. I fint skick. PRIS: 50kr. Idéagenten 2.0- En handbok i ieda management. Jonas Michanek & Andréas Breiler. Fint skick. PRIS: 100kr Det går lika bra att maila som att ringa!
Vi bedriver ett företag där vi specialiserar oss på Blockets kunder. Helt enkelt att göra det lite enklare för dig som köpare och säljare. Det vi upptäckt är att de förslag som ges vid annonsen brukar ligga på 699kr och uppåt. Vi erbjuder hämtning och lämning för 399kr fast pris inom hela Stockholm. Släng iväg ett mail med tid och plats när ni vill ha det hämtat och lämnat så kontaktar vi er snarast. Gärna någon eller några dagar i förväg för bästa möjliga service. Vänliga hälsningar Hugo och Daniel
Alexander Sundqvist AB är ett företag som säljer tjänster och erbjuder ung och effektiv arbetskraft, främst inom området administration. Jag som jobbar är en norrlänning på 21 år med hög arbetsmoral. Jag har alltså en egen bemanningsfirma där jag hyr ut mina tjänster till företag som behöver det. Det jag är inriktad mot är administration och löpande bokföring. Jag lär mig dock arbetsrutiner väldigt fort så får jag ett uppdrag med någon annan inrikting så är jag även öppen för det. Jag vill gärna att ni hör av er om ni är intresserade eller om ni bara vill ha mer information om mig! Jag nås lättast på min mail.
Hej Sitter du och funderar på att bygga ett nytt hus, så tveka inte utan ta kontakt med oss så hjälper vi er att bygga erat drömhus helt från början.Vi har hus att visa upp som vi håller på med just nu eller är helt klara med.Om ni kollar vad andra företag tar för att färdigställa ett hus så ligger vi betydligt lägre i pris och lämnar samtidigt samma garantier fast till en betydligt lägre kostnad.Ta nu kontakt med oss så ska du se att det kommer att löna sig.
Nyfiken Systemadministratör med Citrix kompetens Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som Systemadministratör kommer du arbeta som konsult ute hos ett stort internationellt företag och arbetar ofta i projektteam. Du kommer till exempel att: ? Administrera i Citrix XenApp ? Sätta upp Citrix Lösningar För rätt person finns möjlighet att ta sig an utmanande arbetsuppgifter och växa i rollen som Systemadministratör.