Quantcast
Till salu inom: ”

blocket guldsmedsbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Arbetsbord/Guldsmedsbord med slitstark yta, höj och sänkbar med verktygslåda monterad. Måtten bredd 1800mm x djup 900mm. Manövreras enkelt med knapptryck. Utgångspriset går att diskutera vid snabb affär.
Vill du driva en Silver Box bland många välkända butiker i galleria Liljeholmen. Bästa affärsläge med kända butikskoncept som grannar. Silver Box är en trendig, modern konceptbutik med heta smycken i silver, titan och kirurgiskt stål samt bijouterier av högsta klass. Vi är stora på piercing där vi hela tiden utökar vårt sortiment. Silver Box är en nydanande konceptbutik med starkt nytänk, kvalité och priser som är svåra att slå. Silver Box har även häftiga och snygga klockor och därmed kan kompletterande service utföras såsom batteri- och armbandsbyten mm En komplett butiksinredningen av högsta klass med infattad belysning finns på plats i butiken. Inventarier ingår i köpesumman, såsom guldsmedsbord, kassaskåp, kassaapparat med svart låda,larm,butiksgaller,takbelysning/spots, övervakningskameror,TV-skärm guldsmedsbord och telefon. Hyrd kortterminal kan överlåtas. . Butiken är mycket lämplig som ett familjeföretag och en god investering för framtiden. Absolut bästa ekonomiska villkor för ett färdigt och trendigt koncept som blir mer och mer eftertraktat. Det är en stor fördel att vara med från början då de ekonomiska villkoren är mycket förmånliga. Butiksbilden är från en Silver Box standardbutik. Totalpris för butiken fås om du skickar förfrågan via e-mail eller telefon så kontaktar vi er omgående eller ringer upp er. Ring eller mejla oss för mer info. Kontaktuppgifter finns i denna annonsen. Mer info om Silver Box koncept finns på www.thesilverbox.eu där du även kan se mera bilder på våra butiker.
Jag säljer arbetsbänk/ guldsmedsbord med två stationer. Vägghängt på ena sodan, lätt att sätta ben där om man vill. Fållor och rostfria plåtarna ovanpå. Panelat. Perfekt om man inte har mycket utrymme men vill ha bra möjlighet att jobba, ensam eller två. Jag har haft detta till kursdeltagare men slutar med kurser nu och därför säljer jag denna. 900kr