Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagnar blocket borås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin mjuklift fr märket Phil & teds. Ingår en extra dyna då jag tyckte den var så hård. Även plastfrotte, lakan, påslakan, örngott och kudde. Bäddsettet är i neutalla färger. Två dragkedjer fram. Dragsko uppe vid huvudet så man kan dra åt och få den mer omsluten runt huvudet på barnet. Använde den till en Urban jungle swift. Finns inget att anmärka på då den är i jättefint skick! Hör av er om ni har frågor:-) Mvh Mia
Sparsamt använt Bee inköpt feb2010. Har varit jättenöjda med denna vagn, så den säljes endast för att den inte längre används. -Vändbar sittdel så att ditt barn kan sitta såväl framåt, som bakåt. - Fullt liggläge, som passar bra även för nyfödda tillsammans med babylift - Höj och sänkbart teleskophandtag. - Varukorg med bra utrymme. - Vikt 7,7 kg - Fempunkts bälte - 3 lägen, sitt, vilo och liggläge Gillar man inte cerise finns lösa sufletter att köpa till. Kan skickas i orginal kartong med bussgods. Kvitto finns. 3500kr inkl regnskydd (orginal), och gult parasoll med tilhörandefärste
Skoda Octavia . 1,6 liters motor på 75 hk/55 kw. Bränsleförbrukning under 0,7 l/mil. Endast 2 ägare!! 4 dörrar + baklucka. = halvkombi med stort lastutrymme, barnvagn går i utan bekymmer! Silvermetalliclack med grå inredning. Centrallås och fjärrstyrt larm. Stolsvärme på framsätena. Alipnestereo med radio medföljer. Gjort service och oljebyte regelbundet var 1000-1500 mil. ex: 2007 Vattenpump och kamrem 2008 Service med olje-och oljefilterbyte, och kupéfilterbyte. 2009 Vid service byte fjäder etc etc. Bilen är billig att äga och i mycket bra skick och välskött. Ej rökare eller husdjur.
Säljer en Fin carena vagn inköp agu 2010 lite använd Går sätte bra, lätt att svänga guld värd som stads vagn men även fint på landet går att låsa framljulet om man vill men personligen tycker jag att det e skönare utan spärren. Fins även en sittdel som kananvändas från 6månader. Priset är pga att det är två revor en liten och en lite större i vagnen som jag persoiligen inte störs av!
Säljer nu min barnvagn av märket Alu Orlando, endast använd i 4 månader! Vagnen är jätte stabil, den är lätt att gå med i skogen och smidig att gå med på stan, väldigt lättkörd. Handtaget är vändbart så du kan ha barnet både mot- och ifrån dig. Ryggstöd och benstöd är ställbara. 5-punktssele. Reflexer på barnvagnen. Mjuklift. Regnskydd. Skötväska. Ej luft hjul. Kan mejla över fler bilder!