Quantcast
Till salu inom: ”

blocket lägenhet skövde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2:a på markplan med uteplats och inglasad balkong. Balkongen har solsida från morgon till kväll. Nära till Skövdes stora handelscentrum Norrmalm och Stallsiken med Elins Esplanad, Coop Forum, Biltema med mera. Bra bussförbindelser och nära till Karstorp fritidsområde. I hyran ingår förråd,värme, vatten och el, samt tvättstuga som är öppen dygnet runt och där tvätt och sköljmedel ingår. För 200 kr om året får man även tillgång till bastu, bordtennis och gym. Alla vitvaror är äldre än 5 år. 195000 kr eller högstbjudande. Tillträde tidigast 10 februari.
Hej! Jag heter Louise och är en 28 årig fd Göteborgare som flyttat till Skövde pga arbete. Jag arbetar som AT-läkare på KSS och stortrivs verkligen i Skövde! Mina största intressen är skidåkning, träning och resande. Jag söker en 2a eller mindre 3a i centrum, Vasastan eller Norrmalm. Stort plus om det finns badkar och tillgång till parkering! Jag har stabil, god inkomst och inga betalningsanmärkningar. Självklart icke-rökare och husdjursfri. Mycket skötsam! Om Du har en lägenhet som kan passa mig så hör gärna av Dig! Bästa hälsningar Louise
Jag är snart 28 år och ska jobba heltid som arbetsterapeut på Kärnsjukhuset i Skövde till hösten. I nuläget pendlar jag från Jönköping och söker därför en lägenhet i Skövde. Jag är ordningsam utav mig, rök- och djurfri och har en bra ekonomi. Är mycket aktiv av mig på min fritid med träning av olika slag. Kan tänka mig både 1:a- och 2:ahands lägenheter, helst inne i Skövde. Storleksmässigt en 1:a eller 2:a. Hör gärna av er, går bra med både mail och telefon!
Jag söker en lägenhet i skövdes tätort, kan flytta in vid första tillfälle. Har stadig inkomst från mitt jobb som mjukvaruutvecklare på Högskolan. Är skötsam och har lugna intressen. Delar för närvarande en lite etta med min bror och jag önskar flytta ut, gärna till ett större boende (2a - 3a) så det finns möjlighet för min flickvän att flytta in i framtiden. Närhet till högskolan eller ettans busslinje är ett plus.
Hejsan, I höst flyttar jag till Jönköping för att börja min fasta anställning som leg. arbetsterapeut. Jag är mycket angelägen om att hitta en lägenhet tills dess. Jag letar efter en 2:a omöblerat/möblerat centralt i Jönköping. Anställningen börjar 2011-10-01 men jag har möjlighet att flytta tidigare än så. För tillfället bor jag i Skövde där jag arbetar på sjukhuset. Jag har inga husdjur, är rökfri, ordningsam och har en ordnad ekonomi. Hör gärna av er! MVH /Pernilla