Quantcast
Till salu inom

"blocket lägenhet skövde säljes"

Västerås
Idag

4:a i Västerås

8 838 kr
Citiboard
Upplands-Väsby
Idag

Crazy 3-sits Soffa med Schä...

3 000 kr
Citiboard
Kalmar
Idag

2:a i Kalmar

8 591 kr
Citiboard
Malmö
Idag

1:a i Malmö

4 841 kr
Citiboard
Helsingborg
Idag

Studentlägenhet 1:a i Helsi...

4 593 kr
Citiboard
Västerås
Idag

3:a i Västerås

9 718 kr
Citiboard
Borås
Idag

3:a i Borås

9 327 kr
Citiboard
Norrköping
Idag

3:a i Norrköping

11 052 kr
Citiboard
Skövde
Idag

Animal hospital

100 kr
Citiboard
Skövde
Idag

Animal hospital

80 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Skövde

Lunden 2:a Lundenvägen 11a

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2:a på markplan med uteplats och inglasad balkong. Balkongen har solsida från morgon till kväll. Nära till Skövdes stora handelscentrum Norrmalm och Stallsiken med Elins Esplanad, Coop Forum, Biltema med mera. Bra bussförbindelser och nära till Karstorp fritidsområde. I hyran ingår förråd,värme, vatten och el, samt tvättstuga som är öppen dygnet runt och där tvätt och sköljmedel ingår. För 200 kr om året får man även tillgång till bastu, bordtennis och gym. Alla vitvaror är äldre än 5 år. 195000 kr eller högstbjudande. Tillträde tidigast 10 februari.
195 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Skaraborg

Kvinnlig läkare söker bostad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag heter Louise och är en 28 årig fd Göteborgare som flyttat till Skövde pga arbete. Jag arbetar som AT-läkare på KSS och stortrivs verkligen i Skövde! Mina största intressen är skidåkning, träning och resande. Jag söker en 2a eller mindre 3a i centrum, Vasastan eller Norrmalm. Stort plus om det finns badkar och tillgång till parkering! Jag har stabil, god inkomst och inga betalningsanmärkningar. Självklart icke-rökare och husdjursfri. Mycket skötsam! Om Du har en lägenhet som kan passa mig så hör gärna av Dig! Bästa hälsningar Louise
0 kr
Blocket.se

Lägenhet i Skövde

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är snart 28 år och ska jobba heltid som arbetsterapeut på Kärnsjukhuset i Skövde till hösten. I nuläget pendlar jag från Jönköping och söker därför en lägenhet i Skövde. Jag är ordningsam utav mig, rök- och djurfri och har en bra ekonomi. Är mycket aktiv av mig på min fritid med träning av olika slag. Kan tänka mig både 1:a- och 2:ahands lägenheter, helst inne i Skövde. Storleksmässigt en 1:a eller 2:a. Hör gärna av er, går bra med både mail och telefon!
0 kr
Blocket.se

Lägenhet i Skövde tätort

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker en lägenhet i skövdes tätort, kan flytta in vid första tillfälle. Har stadig inkomst från mitt jobb som mjukvaruutvecklare på Högskolan. Är skötsam och har lugna intressen. Delar för närvarande en lite etta med min bror och jag önskar flytta ut, gärna till ett större boende (2a - 3a) så det finns möjlighet för min flickvän att flytta in i framtiden. Närhet till högskolan eller ettans busslinje är ett plus.
0 kr
Blocket.se

Fast anställd önskar hyra 2 rok centralt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hejsan, I höst flyttar jag till Jönköping för att börja min fasta anställning som leg. arbetsterapeut. Jag är mycket angelägen om att hitta en lägenhet tills dess. Jag letar efter en 2:a omöblerat/möblerat centralt i Jönköping. Anställningen börjar 2011-10-01 men jag har möjlighet att flytta tidigare än så. För tillfället bor jag i Skövde där jag arbetar på sjukhuset. Jag har inga husdjur, är rökfri, ordningsam och har en ordnad ekonomi. Hör gärna av er! MVH /Pernilla
0 kr
Blocket.se