Quantcast
Till salu inom

"blocket läxhjälp säljes"

Orust
2 dagar

Läxhjälp i matematik

240 kr
Blocket.se
5 dagar

Franska lektioner

390 kr
Blocket.se
Göteborg
9 dagar

Studiecoach / Läxhjälp online

300 kr
Blocket.se
Sundbyberg
10 dagar

Läxhjälp i programmering /...

250 kr
Blocket.se
Huddinge
26 dagar

Lärarstudent erbjuder läxhj...

100 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Pedagog och lärare  ·  Göteborg

Läxhjälp & Studiehjälp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Akademisk Omtanke tillhandahåller studietjänster i stor-Göteborg. Vi har en väldigt stor kunskapsmässig bredd bland våra Studiepedagoger, vilket betyder att oavsett vilka ämnen (matematik, fysik, språk, SO osv.) ni behöver hjälp med så har vi Studiepedagogen för er. Det enda ni behöver göra är att ringa eller mejla, så går vi igenom era önskemål och behov och matchar er sedan mot en utav våra Studiepedagoger. Vi har marknadens bästa villkor, allt för att ni ska få den hjälpen ni vill ha utan en massa krångel. Läs mer om oss och våra tjänster på www.akademiskomtanke.se Telefon: 031- 333 33 98
0 kr
Blocket.se
Pedagog och lärare  ·  Jönköping

Läxhjälp i matematik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tyvärr får alltför få elever i skolan den hjälp med matematiken som de behöver för att få ett betyg de skulle kunna uppnå. När man inte riktigt förstår är det jobbigt att räkna på egen hand. Å andra sidan går det mycket lättare om man får hjälp så att man fattar då blir det kul! Jag är utbildad, rutinerad matematiklärare som gärna ger läxhjälp, jag bor i Jönköping. Eftersom jag tycker det är roligt att hjälpa ambitiösa ungdomar kräver jag inte hög ersättning. Referenser finns om så önskas.
0 kr
Blocket.se
Pedagog och lärare  ·  Västerbottens län

Läxhjälp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag bedriver en enskild firma (innehar F-skattsedel och RUT-avdrag 175 kr/tim), där jag erbjuder aktivt stöd och hjälp till alla elever från mellanstadiet och upp till åk. 9 i både läxläsning och plugg inför prov (e.g. nationella prov). Jag hjälper till i alla ämnen, utom språk. Inom rapportskrivning, uppsatser, högskoleprov etc. samt inom de flesta ämnen, ger jag råd även på gymnasienivå. Kan ges vid såväl enskilda tillfällen som vid e.g. 2 gg/vecka under en månad.
350 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Mattematik läxhjälp stöd i grupp el. enskilt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Tycker du eller ditt barn att mattematik är svårt? Läxorna tar massor av tid, kanske till och med `magont`inför lektioner och prov? Eller finns önskemål om stöd för högre betyg? Jag har i 8 år jobbat som lärare i grundskolan efter 15 år på stort telecomföretag med ansvar för utbildning. Genom åren har jag fått många elever att faktiskt tycka att matte inte är så svårt utan riktit kul! Elever som tidigare 'glömt/ haft bort boken', pluggar gärna extra tid. JAG KAN HJÄLPA DIG/ER!! UTMÄRKTA REFERENSER!! LÅT MIG GE DIG/ER MER FRITID!! MVH Annika
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

20årig juridiksstudent söker boende

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en skötsam och trevlig 20årig tjej som till hösten ska läsa juristprogrammet vid Umeå Universitet. Jag kan tänka mig att hyra lägenhet, rum eller dela lägenhet med andra studerande. Jag är rökfri, social och tycker om att träna och åka skidor. Idag arbetar jag i kassan på ICA och med läxhjälp till barn och ungdomar. På fritiden tycker jag om att umgås jag med mina vänner och min pojkvän. Tacksam för svar snarast.
0 kr
Blocket.se