Quantcast
Till salu inom: ”

blocket läxhjälp säljes

Tidigare annonser till salu

Akademisk Omtanke tillhandahåller studietjänster i stor-Göteborg. Vi har en väldigt stor kunskapsmässig bredd bland våra Studiepedagoger, vilket betyder att oavsett vilka ämnen (matematik, fysik, språk, SO osv.) ni behöver hjälp med så har vi Studiepedagogen för er. Det enda ni behöver göra är att ringa eller mejla, så går vi igenom era önskemål och behov och matchar er sedan mot en utav våra Studiepedagoger. Vi har marknadens bästa villkor, allt för att ni ska få den hjälpen ni vill ha utan en massa krångel. Läs mer om oss och våra tjänster på www.akademiskomtanke.se Telefon: 031- 333 33 98
Tyvärr får alltför få elever i skolan den hjälp med matematiken som de behöver för att få ett betyg de skulle kunna uppnå. När man inte riktigt förstår är det jobbigt att räkna på egen hand. Å andra sidan går det mycket lättare om man får hjälp så att man fattar då blir det kul! Jag är utbildad, rutinerad matematiklärare som gärna ger läxhjälp, jag bor i Jönköping. Eftersom jag tycker det är roligt att hjälpa ambitiösa ungdomar kräver jag inte hög ersättning. Referenser finns om så önskas.
Använd RUT-avdraget och anlita proffisionell hjälphjälp. Jag tar uppdrag i Stockholms innerstad och fokuserar på naturkunskap samt matematik i grundskolan. Hjälper även till inför de nationella proven eleverna i årskurs 6 och 9 skriver. Är diplomerad gymnasielärare med flera års erfarenhet. Priser från 230 kr/h, se mer på KORTA.SE/LAXHJALP /Elias Drakenberg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej ! Behöver du eller dina anhöriga hjälp i franska-engelska- matte? ja.. Du har kommit rätt!! Mitt namn är Vick Okouma. Jag är student vid Göteborgs Universitet. Jag har en master i juridik och Jag pluggar masterprogrammet i förvaltningsekonomi. Jag undervisar allt ifrån grundskola till högskola kurser. Tveka inte att mejla, ringa eller SMSa för mer information. Undervisning sker i Göteborg enligt överenskommelse. Pris 200kr/h. Mvh Vick Okouma Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Behöver läxhjälp till en 14 årig pojke som går i 8:an, samt en flicka på 8 år som går i 2:an. Främst med matematik och NO. Hjälpen behövs i Kallhäll/Järfälla. Torsdag eftermiddagar i 2-3 timmar hemma hos oss. Spelar ingen roll om du studerar på gymnasiet eller har erfarenhet som lärare. Jag och min fru är engagerade i våra barns utveckling, men har tyvärr själva väldigt begränsade kunskaper inom dom aktuella ämnena och behöver därför fylla på med hjälp inom just dessa områden. Hör gärna av dig med information kring vem du är samt ditt önskade anspråk, per timme!