Quantcast
Till salu inom: ”

blocket marsvinsbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Marsvinsbur Grand de Luxe säljes. 4 rummare i två plan! Tillbehören på bliderna medföljer. Det gör också två säckar hö och en säck spån. Buren är 118 cm lång, 85 cm hög och 45 cm djup. Buren är lätt att flytta, t.ex. när det ska städas, eftersom den går på hjul. Buren funkar också bra till andra sorters gnagare, t.ex. chinchilla, möss m.fl. Allt blir ditt för 500 kr, prutat och klart! Ring Ammi på telefon 0760-29 27 24. (Buren finns i Vellinge)
Gallerbur med yttermåtten bredd 100 cm djup 55 cm höjd 50 cm. Grå botten och mörkblått galler. Liten lucka fram och större lucka upptill. I bra skick. Matskål går att få med. Transportbur Skipper med yttermåtten bredd 31 cm djup 49 cm höjd 31 cm. Vinröd botten och grå överdel. Tre av tio låsmuttrar saknas, den är idag i dessa hål ihopsatt med ståltråd. Annars i väldigt gott skick. Säljes tillsammans för 300 kr.
Hej! Säljer min marsvinsbur som jag köpte för några månader sen.. just pga att dom springer lösa och aldrig vill va där inne, så bara onödigt. Har tagit några kort, har dock inte städat ur den än som ni ser ;) Väldigt stor som sagt så lite svårt få med hela buren :) Men hoppas den syns någorlunda iaf :) Kostade nåt över tusen men säljer den för 700 Hoppas den kommer till några fina kaniner elr små söta svin :) Bara att höra av er :) mvh/sara
Marsvinsbur som höghus! Ett skåp med sex lådor för djur, smala dörrar för att vattenflaskorna ska få plats samt för luftning. Plats under för mat osv... Vi tyckte det var så skönt när alla burar byttes mot ett skåp, tog betydligt mindre plats o det blev betydligt lättare vid rengöring :) Men nu har marsvinen flyttat skåpet står oanvänt... Har även trähus i olika storlekar, vattenflaskor samt ett par vanliga burar till marsvin, råtta, kanin eller dyl. om intresse finns...
Jag säljer mina två marsvinsburar, en stor och en av mellanstorlek, med alla tillbehör och diverse andra saker som jag har kvar: - Vattenflaskor - Rengöringsborstar till burarna - Klosax - Transportbur - Halm, Hö & pellets - Hus - Klättergren och andra leksaker Allt är i bra skick! Den stora buren kostar ny minst 600 kr och den mindre från 300 kr och uppåt.