Till salu inom

"blocket rolleiflex säljes"

Norrköping
Idag

Mulle

49 kr
Citiboard
Gotlands län
Idag

Renault master 3.0 dCi

25 000 kr
Blocket.se
Lysekil
Idag

Mercedes C180 Avantgarde Bl...

109 000 kr
Blocket.se
Butik Lomma
Idag

Mc Louis NEVIS 875, EP-hydr...

799 000 kr
Blocket.se
Butik Eskilstuna
Idag

Dethleffs Globetrotter XL I...

1 700 443 kr
Blocket.se
Butik Tumba
Idag

Ford Transit Connect LWB 1....

187 800 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Barnvagn Carena Orust

250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Värmlands län

Rolleiflex K4C,objektiv Planar 3,5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Klassikern för samlaren eller den seriösa fotografen.Ägt den sedan den var ny.En legend inom fotovärlden.Mycket fint skick,se foto. Fin mattskiva,otrolig tyst slutare,Har Planar 3,5 Carl Zeiss objektiv.Denna kamera har det finnaste objektiv som tillverkats och sällan till salu.OBS!! Det sträck och prick som syns på övre linsen kommer från ett papper jag håller ovan kameran. linsen är felfri. Servad/genomgången juni 2011.Kvitto medsändes.Sedan inte används.Säljes av åldersskäl.Ser helst Du hämtar kameran,men kan skickas via post.Då pengar först på mitt konto.4700kr.svarar bara på seröst bud/mail.
4 700 kr
Blocket.se
Foto och film  ·  Stockholm

Diana F+ Lomography kit

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer min Diana F+ Lomography-kamera pga. köp av Rolleiflex. Underbar klassisk toykamera med karaktäristisk 60-talseffekt. Endast 1 rulle fotograferad, sedan har den fått stå som prydnad i hyllan. Blixt, färgfilter, adapter för vanlig extern blixt, instruktionsbok, inspirationsbok, ja allt på bilden medföljer, även kartong. Nypris är 700 kr. Pris: 500 kr. Kan skicka med en rulle Ilford HP5+ för 50 kr extra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Foto och film  ·  Göteborg

Rolleiflex 2.8C

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer nu min Rolleiflex 2.8C (serienummer 1451026). Kameran är i väldigt bra skick, och fungerar i alla dess funktioner. Slutartiderna kontrollerades när jag köpte kameran för fyra år sedan, och stämde väldigt väl. Kameran har Xenotaroptik, och linserna är i fint skick. Kameran är även invändigt väldigt fräsch. Jag har tagit ca 30 rullar med kameran, men har på senare tid inte fotograferat mycket och tycker det är synd att kameran inte används, varför jag nu säljer den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Foto och film  ·  Ovanåker

Rolleiflex 3.5F Planar Type 1 - Metered

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Rolleiflex 3.5F Planar Type 1 - Metered En av de absolut bästa kameror som finns. Köpt på ffordes 15 sep 2012. Kvitto finns. Fungerar som den skall. 8 kylda rullar svartvit film medföljer. Pris: 6000:- Kan skickas med post eller hämtas i Alfta. (Även i Stockholm vissa dagar) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se

Rolleiflex med ljusmätare toppskick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Klassiska Rolleiflex i mkt fint skick. Genomgången i fjol av Rolleispecialist, alla tider stämmer. Modellen är T, en Tessar 3,5 Carl Zeiss. Nr på objektivet är 4786369. Ljusmätare, som ger utslag som den ska, men kan inte garantera hur exakt den mäter ljuset. Läderväska original. Den har en spricka i ena sömmen. Motljusskydd och filter. Hämtas i centrala Sthlm. Kan skickas i landet, men då efter förskott till bank.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj