Quantcast
Till salu inom: ”

blocket rolleiflex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
Julotta
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Diana F+ Lomography-kamera pga. köp av Rolleiflex. Underbar klassisk toykamera med karaktäristisk 60-talseffekt. Endast 1 rulle fotograferad, sedan har den fått stå som prydnad i hyllan. Blixt, färgfilter, adapter för vanlig extern blixt, instruktionsbok, inspirationsbok, ja allt på bilden medföljer, även kartong. Nypris är 700 kr. Pris: 500 kr. Kan skicka med en rulle Ilford HP5+ för 50 kr extra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min Rolleiflex 2.8C (serienummer 1451026). Kameran är i väldigt bra skick, och fungerar i alla dess funktioner. Slutartiderna kontrollerades när jag köpte kameran för fyra år sedan, och stämde väldigt väl. Kameran har Xenotaroptik, och linserna är i fint skick. Kameran är även invändigt väldigt fräsch. Jag har tagit ca 30 rullar med kameran, men har på senare tid inte fotograferat mycket och tycker det är synd att kameran inte används, varför jag nu säljer den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rolleiflex 3.5F Planar Type 1 - Metered En av de absolut bästa kameror som finns. Köpt på ffordes 15 sep 2012. Kvitto finns. Fungerar som den skall. 8 kylda rullar svartvit film medföljer. Pris: 6000:- Kan skickas med post eller hämtas i Alfta. (Även i Stockholm vissa dagar) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Klassiska Rolleiflex i mkt fint skick. Genomgången i fjol av Rolleispecialist, alla tider stämmer. Modellen är T, en Tessar 3,5 Carl Zeiss. Nr på objektivet är 4786369. Ljusmätare, som ger utslag som den ska, men kan inte garantera hur exakt den mäter ljuset. Läderväska original. Den har en spricka i ena sömmen. Motljusskydd och filter. Hämtas i centrala Sthlm. Kan skickas i landet, men då efter förskott till bank.