Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se hundkoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hundkoja byggd förra sommaren, isolerad, enkel att demontera. Papptak, men har takplåt jag kan skicka med om önskemål finns. Vår Caesar föredrog att sova i den hela vintern istället för att komma in till kvällen. Yttermått: Bredd: 160 cm Längd: 210 cm Höjd: 160 cm (högsta höjd) Kontorstid går det även att nå mig på 0730-750025, eller sms:a kvällar och helger (usel täckning)
Hundkoja säljes, passar lite mindre hund. (har en brodercollie/collie bladning och han är lite för stor för den. två rum, tror den är bra isolerad då det är tjocka väggar, har inte blivit använd på minst 5 år så behöver lite upp piffning och städning men annars i fint skick. Går att öppna och ta bort taket. Ni får hämta den från stället där den står nu för den är tung, och jag orkar inte med att hjälpa till att bära ;)
Ny välbyggd isolerad hundkoja, endast 1 kvar denna höst till detta mycket nedsättande pris. Utvändig mått 168x84cm Höjd 136 inv. 109x71cm Byggd med impregnerad stomme, golv i råspont i dubbla lag och 45mm frigolit mellan. Väggar och tak med 45mm regel frigolit. tak i råspont. Z- panel. ytterveranda under tak. Taket är öppningsbart med gångjärn. Kojan är påkostad och välbyggd. Öppningen är 26x26cm och kan minskas. Svenska regler är uppfyllda. Kom gärna och titta och låt hunden prova. Hundkojan finns mellan Alingsås o Vårgårda. Transport och uppställning kan ordnas för rimlig peng.
OBS : Hundkojan har uppgraderats och förbättras, var under påbyggnad, när bilden togs. Hundkojan körs till dig gratis inom norra skåne! ------------------------------------------------------ Hejsan alla djurälskare! Har en stabil och välgjord hundkoja, till eran bästa vän! Med isolering som skyddar mot de kalla och tuffa vintrarna och de kokande varma sommrarna. Den är gjord för mellan stora hundar. Säljer den billigt om man tänker på arbete,matrial och kvalite. Om ni älskar eran hund, så är en hundkoja ett måste! Skicka gärna frågor till mig via email. Tack mvh / Johan
Delar till hö styrd, suttit på en -82. -Styrväxel 1000kr -Pedalställ och gaspedal 400kr -Blinkers & torkarspak 700kr * (testkört innan jag tog bort dom) *Byter gärna torkare & blinkersspak till en vä styrd (likadana givetvis och som fungerar,och fint skick) Säljes delarna separat eller allt för 1850kr Köparen betalar frakten eller hämtas på plats. Skickas med bussgods. Ring efter kl 19.00 eller meila.