Quantcast
Till salu inom: ”

blocket tavlor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en helt ny Eclipse tavla, köpte den för cirka ett halvt år sedan och den har bara legat i garderoben. Rensar nu garderoben och om någon är en Twilight fan och måste bara ha tavlan är det vara att ringa eller maila. Ordinarie pris 650:- men jag säljer den för 500 eller högsta bud jag får. Med tavlan ingår även 3 original dvd skivor; filmen eclipse, extra material och en dvd-skiva på när Taylor och Kristen var i Stockholm. (199:-) Säljer både tavlan och skivorna för 500kr eller högsta bud.
Dags att sälja av alla bilar. Har en saab 99a som är bes och skattad till mars nästa år. Sommar och vinterdäck. Har gått runt 26t. Vet ej säkert då mätar tavlan är bytt. - lite av inredningen fattas. Säljes som Hagrecbil / Reservdelsbil / Folkrace objekt eller bara att tuta och köra bil. 3400 och ta den som den är ( på ställd och allt ). 1500 så är den avställd. BVSA, måste bort. Bilder finns
Gör ett pappersavtryck, skicka in det till oss och få tillbaka en fin liten tavla i gjutsten, djupgraverad med barnets avtryck i naturlig storlek, namn och upphängning på baksidan. Välj bland fem färger. Beställer du ett silversmycke med barnets avtryck i miniatyr från samma färgavtryck, kostar plaketten bara 395 kr! Ordinarie pris är 695 kr OBS, när du klickat på länken, bläddra längst ner på sidan för att komma till färgplaketten i gjutsten. Klicka på länken nedan för att beställa ett avtryckset, om du inte redan har ett bra handavtryck eller fotavtryck hemma .
Pris exklusive moms: 110 400kr Toyota Hiace 2,5 TD Van 4WD V-inred inkl moms Mätarställning: 7590 mil Färg: Vit Karosseri: Transportbil - Skåp Info: Avdragbar moms, Diesel, 4WD, ABS bromsar, AC, Airbag förare & passagerare, Dieselvärmare med tid-ur, Dragkrok, Elspeglar, En ägare, Fjärrstyrt c-lås, Komplett ifylld servicebok, Motorvärmare, Serviceinredning med lådor och tavlor, Servostyrning, Stolvärme fram, Svensksåld, Tak Lastbågar, Vinterhjul - dubb, Priset 138000kr är inkl moms = Leasebar, Finans genom Wasa Kredit AB, Vi har vissa dagar stängt för besiktning och transporter, Ring före besök och kolla att vi finns på plats
Jag säljer fyra handmålade tavlor av Charlotte Lundqvist. Hon har använt sig av en teknik där hon målar lager på lager för bästa effekt. Tavlan på bild nr 1 är 30x40 cm och säljs för 1000 kr. Tavlan på bild nr 2 är 30x70 cm och säljs för 800 kr. Tavlan på bild nr 3 är 39x49 cm och säljs för 1000 kr. Tavlan på bild nr 4 är målad i både akryl och oljefärg. Den är 23,5x29,5 cm och säljs för 500 kr. Jag kan tänka mig att sänka priset lite vid en snabb affär.