Quantcast
Till salu inom: ”

blocket väskor säljes

Blandat

Järfälla

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en Olympus sp 800uz med 30x optisk zoom och en vidvinkel på 28mm och den är på 14 megapixel och har inbyggd bildstabilisator. Bilderna visas på en 3tums lcd display. kameran jobbar ihop med en truepic 3 processor. Förutom allt detta kan man också filma i HD upplösning (720p). kameran har 2 gigabyte inbyggt minne men det går självklart att utöka minnet med ett separat minneskort (SD/SDHC). Detta hänger med vid köp, en Lowepro kamera väska och laddare, usb kabel och en snabb manual och allt detta levereras i original kartong. kameran är inköpt i sommras 2010 och är inte mycket använd (OBS allt är i nyskick).
Hej, ska nu sälja min mycket fina och bra bärbara dator. Den är i väldigt snygg design, grym dator för att va en 13,3 tum skärm. Lenovo IdeaPad U350 4 GB ram 320 GB Hårddisk 1,3 Ghz Bra batteri tid Obetydligt använd. Ni får även med mus, och en fin väska till datorn. Tog ett abonemang för några få månader på denna dator, men behöver pengar så säljer nu denna. När jag söker på denna på pricerunner så kostar den över 10.000 kr, tror det är den som är där, borde vara det eftersom jag söker på det. Säljer den till högstbjudande.
Vad sägs om ett riktigt tufft lektält med djungeltema? Endast använt inomhus en gång! Djungeltältet är perfekt att leka i, men det fungerar även som en liten koja när man behöver vila sig efter alla djungeläventyr. Djungeltältet är grått och grönt och längst upp i toppen ringlar sig en orm... Lektältet går att ha både inne och ute, och skuggar skönt när solen ligger på. Smidig förvaring då lektältet är av pop-up modell. Förvaras i medföljande väska. 135 cm högt och 100 cm i diameter.
Säljer vår Canon PowerShot SX1 IS Med PowerShot SX1 IS kan du ta bildserier med upp till 4 b/s, tack vare en 10 megapixels Canon CMOS-sensor och 20x vidvinkelzoom för otrolig räckvidd. Komplettera dina fotografier med videoklipp i full HD. Egenskaper 20x vidvinkelzoom med optisk bildstabilisator 10,0 megapixels Canon CMOS-sensor Filmer i full HD DIGIC 4 Snabb kontinuerlig JPEG-fotografering med full upplösning (4 b/s) RAW-registrering* Ansiktsigenkänning och funktioner mot oskärpa i-Contrast 2,8-tums vinklingsbar bred-LCD EX Speedlite-blixtkompatibel + väska, kablar, instruktions bok. Mer info: http://www.canon.se/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx1_is/index.aspx
Nu säljer jag min lilla resdator, den är den PERFEKTA resedator, skärmen är 10,1" så den är väldigt lätt att ta med sig tar ingen plats! Köpt den 7 augusti 2010. Allt är original, kvittot finns kvar, lådan som datorn kom i samt instruktionsbok finns kvar. Säljes pga att jag ska köpa något större. Den är välskött och skyddsplasten på locket är kvar på köpet får du väskan som är nyköpt. Operativsystem: Windows 7 Starter (Edition 32b) CPU: Intel ATOM Processor N45O LCD: 10,1" (LED-bakgrundsbelysning) RAM 1 GB Hårddisk: 250 GB Bluetooth: 3.0 Higgh Speed USB: 3 portar Kamera: Inbyggd Datorn är för upphämtning och skickas inte iväg. Jag kan nås efter 14.15