Quantcast
Till salu inom: ”

blocket tods väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vacker Tod's handväska i attraktiva brun färg som kan användas året runt. Väskan är i mycket gott skick och är självklart original. Kvitto finns. Dustbag medföljer. Nypris: 8.000+ SEK Säljes för: 4.000 SEK Väskan kan hämtas i centrala Stockholm eller skickas.
Säljer det snyggaste fodralet / väskan till ipad. Beige kalvskinn med Tod's logga. En av de lyxigaste som finns på marknaden. Den finns inte att köpa i Sverige så du lär vara ensam om den! Jag önskade mej en sådan och fick två. Nu har jag en oöppnad, inslagen som present med kvitto, till salu. Köpt för 350euro och säljes för samma pris. Om annonsen finns kvar så finns fodralet kvar.
Svart Miu Miu original väska i större modell. Använd men i gott skick. Axelremmen behöver sättas fast, därav priset. 800 kr. Senapsgul ormskinnsväska Miu Miu original. I mycket gott skick. 1200 kr Louis Vuitton original 2011 resort. I mycket gott skick. Äkthetsbevis finns. 1 500 kr Vit Tods original väska. Använt skick. 500 kr Väskorna kan hämtas eller skickas.
ORIGINAL. Har originalkvittot kvar. Jättefin väska från TODs. Har haft den i ca 9 månader och den är sparsamt använd. Underbara gulddetaljer! Rymlig och bra. Lite påsmodell. Mått: 15x25x30 Nypris: 10000 kr
Jag säljer nu en väska från Tods som jag ärvt av min mamma. Hon har köpt väskan i London för 5 år sen och den är sparsamt använd och i väldigt gott skick. Startar priset på 3200 då den är köpt för ca 8000 svenska kronor och säljes till högstbjudande.