Quantcast
Till salu inom

"bolokal överlåtes säljes"

Solna
Igår

PROFOTO (Studioblixt A1/Nik...

6 900 kr
Blocket.se
Igår

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T

3 380 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Taxibolag /taxiåkeri/färdtj...

264 000 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Husleverantörsbolag till fö...

Blocket.se
Butik Danderyd
Igår

Frukostvagn på stor busster...

1 200 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Lund

3 abonnemang överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Överlåter mitt 3 bredband och telefon med abonnemang. Bredbandet är 7,2 Mbit/s turbo 3G Modell SEM W595 Pink Nuvarande abonnemang 3Pott 199 Nuvarande bindningstid 24 månader (slutar2012-02-14) Mobil info: Sony Ericsson W595 Prisvärd Walkman®-mobil 3.2 megapixelkamera Walkman®-mobil 3.0 Rörelsestyrd musikmanövrering Stereohögtalare Skjutbar lucka Turbo 3G Färg- rosa Storlek 47x100x14 mm Vikt 104g Display 2,2", QVGA 320x240
0 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Nynäshamn

Abonnemang 699:- överlåtes + telefon

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skulle vilja överlåta mitt mitt abonnemang då jag har insett att jag inte ringer för så mycket. Abonnemanget ligger på 699kr i månaden och det är något du inte kan överstiga. Allt ingår i det. Du ringer, sms:ar, mms:ar, har videosamtal, går in på internet m.m. Allt du kan tänka dig ingår i detta abonnemang. Om ni även vill så kan ni få med en Nokia E72. Grym telefon, dock fick min lilla valp tag i telefonen så "listen" längst ner saknas och även "ctrl" knappen. Den har inge större repor utan allmänt vardagsslitage. Annars fungerar den klockrent! Ingår gör Laddare, skyddsficka & sladd för datorn. Så tveka inte att höra av er !
699 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Göteborg

IPhone 3G 8GB överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av utlandsjobb erbjuder jag att överlåta mitt abbonemang hos Telenor. Observera att abbonemanget går att förlänga redan den 8:e Mars 2011. Det vill säga att du redan då kan förlänga det och välja ut en ny telefon (tex sänka månadskostnaden till 469kr/månaden och plocka ut en iPhone 4!) Telefonen är något kantstött och har det klassiska problemet för 3G att den är lite långsam efter uppdateringen till iOS 4.0 (nuvarande version: iOS 4.2) Abbonemanget är ett iPhone-abbonemang från Telenor utformat enligt följande: Telenor pott 299kr/mån 200kr/mån förhöjd månadsavgift Fri surf 0kr/mån Försäkring 59 kr (tror jag) _________________ Totalt: 557kr/mån Försäkringen innebär ett telefonen är helförsäkrad mot allt vad skador, stöld och borttappning innebär. Ring eller maila för frågor eller bilder!
0 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Stenungsund

Viasat abonnemang överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
P g a flytt till en lägenhet med annan digital-tv, vill jag nu överlåta mitt Viasat abonnemang. Korthyran är betald till 31 mars 2011. Korthyran är 169:- per kvartal. Abonnemanget innehåller följande kanalutbud: - Sport - Underhållning - Dokumentär Abonnemanget kostar 269 :-/månad, är betalt fram till 31 Januari. Bindningstiden är fram till 2012-01-01. Den som tar över abonnemanget får alltså endast 11 månaders bindningstid + slipper inträdesavgift på 695:-. Finns också möjlighet att köpa en knappt använd Viasat digitalbox för 1000:- (nypris 2000:-). Samt tvilling-mottagare så att Viasat kan användas på annan tv i huset (500 kr). Kan överlåtas omgående. Ny kund godkännes efter sedvanlig kreditprövning från Viasat. Frakt samt överlåtelseavgift betalas av köparen. Kontaktas enbart via telefon. Mvh, Sylva
0 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Västerås

Iphone överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hej tänkte höra om det är någon som är intresserad av att ta över min iphone. Telefonen är bunden till telia i 24 månader. Själv har jag haft telefonen i 4 månader och det ingår 1gb free surf i månaden. Telefonen är som ny, du får med skyddväskan till iphonen. Att överlåta är väldigt enkelt och snabbt. Det gäller även dem som inte kan teckna abonemang och har betalningsanmärkning. Jag står för dem kostnaderna vid överlåtelse. Säljer telefonen för att jag ska flytta utomlands. Är ni intresserad så kan ni ringa eller mejla..
0 kr
Blocket.se