Quantcast
Till salu inom: ”

hund överlåtes säljes

Böcker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag söker en fodervärd till min 3åriga blandrastik. det är en kärleksfull dam som aldrig visat tendens till agresivitet,men hon är dock väldigt pigg och glad. hon behöver någon som kan aktivera henne ordentligt,och gärna någon typ av träning. gärna ingen stor familj och ett krav är att hon ska få bo på landet. funkar allt bra kan jag eventuellt överlåta henne,om inte ska hon tillbaka till mej! (ingen vandringspokal) om intresse finns är ni välkommna att höra av er. oseriösa behöver inte göra sig besvär!
Hejsan Vi är nu 2 stycken pojkar kvar som söker ett nytt kärleksfullt hem. vi är leveransklara tidigast den 4 mars då vi är 8 veckor. Vi säljs till rätt person och personlig kontakt krävs. Maila oss och berätta lite om er själva och vad ni kan erbjuda oss för hem. Mamman är Alaskan husky. (Siberian husky x Alaskan malamute) Pappan är Collie blandras. Handpenning: 1000:- kr Handpenningen betalas ej tillbaka vid ånger. Med tanke på att vi sänkt priset så överlåtes vaccination och chipmärkning till köpare.
Nu är det bara en liten kille kvar som är redo att flytta hemifrån. Han vart 8v den 4:e mars. Han säljs till rätt person och personlig kontakt krävs. Maila oss och berätta lite om er själva och vad ni kan erbjuda han för hem. Mamman är Alaskan husky. Pappan är Collie blandras. Handpenning: 1000:- kr Handpenningen betalas ej tillbaka vid ånger. Med tanke på att vi sänkt priset så överlåtes vaccination och chipmärkning till köpare.
"Nala" har kommit hem igen och söker en ny familj, hon är en 5-årig tik som är en mycket väluppfotrad tjej och som gärna bor i familj med äldre barn eller hos ett äldre par/person som vill ha en enkel tjej att mysa med, överlåtes för en symbolisk summa, rätt hem är det viktigaste. Hon är en powder pufftik men är just nu nerklippt. Maila eller ring mig om du har det rätta hemmet. Vi bor i Bålsta
Vi har nu tagit de tunga beslutet att göra oss av med våran underbara tik som är 3,5 år gammal. Hon är blandras mellan stafford terrier/amstaff och är världens snällaste hund, hon ÄLSKAR barn(oavsett ålder) och människor över huvudtaget och är van vid hästar och katter. Hon har aldrig gjort ifrån sig inomhus under tiden vi ägt henne, kan gå lös ute utan problem. Hon är en väldigt lydig hund. Hon älskar att åka bil/buss/tåg. Ring eller mejla mig vid intresse Sabina 073-951 93 19