Till salu inom

"hund överlåtes säljes"

Lidingö
Idag

Hundbur till Volvo XC90 (ga...

1 500 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Långhårig katt hona

3 000 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Renrasig bengal

4 000 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Premium torrfoder: Royal Ca...

250 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Gulkindad Amazon

9 500 kr
Blocket.se
Idag

Ragdoll/Norsk skogskatt

5 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Nu letar jag ett nytt hem

900 kr
Blocket.se
Svenljunga
7 dagar

Samojed Hane

12 000 kr
Blocket.se
Butik

Terrakottahunden

29 kr
NYTT Ginza
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Lekeberg

Söker fodervärd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
jag söker en fodervärd till min 3åriga blandrastik. det är en kärleksfull dam som aldrig visat tendens till agresivitet,men hon är dock väldigt pigg och glad. hon behöver någon som kan aktivera henne ordentligt,och gärna någon typ av träning. gärna ingen stor familj och ett krav är att hon ska få bo på landet. funkar allt bra kan jag eventuellt överlåta henne,om inte ska hon tillbaka till mej! (ingen vandringspokal) om intresse finns är ni välkommna att höra av er. oseriösa behöver inte göra sig besvär!
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borlänge

2 Husky pojkar kvar - Blandras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hejsan Vi är nu 2 stycken pojkar kvar som söker ett nytt kärleksfullt hem. vi är leveransklara tidigast den 4 mars då vi är 8 veckor. Vi säljs till rätt person och personlig kontakt krävs. Maila oss och berätta lite om er själva och vad ni kan erbjuda oss för hem. Mamman är Alaskan husky. (Siberian husky x Alaskan malamute) Pappan är Collie blandras. Handpenning: 1000:- kr Handpenningen betalas ej tillbaka vid ånger. Med tanke på att vi sänkt priset så överlåtes vaccination och chipmärkning till köpare.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borlänge

En liten valp kvar som vill ha ett nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu är det bara en liten kille kvar som är redo att flytta hemifrån. Han vart 8v den 4:e mars. Han säljs till rätt person och personlig kontakt krävs. Maila oss och berätta lite om er själva och vad ni kan erbjuda han för hem. Mamman är Alaskan husky. Pappan är Collie blandras. Handpenning: 1000:- kr Handpenningen betalas ej tillbaka vid ånger. Med tanke på att vi sänkt priset så överlåtes vaccination och chipmärkning till köpare.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Vuxen pufftik söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
"Nala" har kommit hem igen och söker en ny familj, hon är en 5-årig tik som är en mycket väluppfotrad tjej och som gärna bor i familj med äldre barn eller hos ett äldre par/person som vill ha en enkel tjej att mysa med, överlåtes för en symbolisk summa, rätt hem är det viktigaste. Hon är en powder pufftik men är just nu nerklippt. Maila eller ring mig om du har det rätta hemmet. Vi bor i Bålsta
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Haninge

Stafford terrier/amstaff överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Vi har nu tagit de tunga beslutet att göra oss av med våran underbara tik som är 3,5 år gammal. Hon är blandras mellan stafford terrier/amstaff och är världens snällaste hund, hon ÄLSKAR barn(oavsett ålder) och människor över huvudtaget och är van vid hästar och katter. Hon har aldrig gjort ifrån sig inomhus under tiden vi ägt henne, kan gå lös ute utan problem. Hon är en väldigt lydig hund. Hon älskar att åka bil/buss/tåg. Ring eller mejla mig vid intresse Sabina 073-951 93 19
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj