Quantcast
Till salu inom: ”

bortforsling av piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har Spel-Elsas piano gjort sitt även i vårt hem och söker nya utmaningar i livet. Pianot är en pigg 115-åring tillverkad av Oscar Karlén i Linköping år 1898. Metallram, fyllig klang och lättspelat. Ligger rätt bra i stämning men inte helt perfekt, en stämning är på sin plats. Några tangenter kan kärva ibland. Går att åtgärda. Pianot stod under många år i Missionskyrkan i Skänninge. För bra för att skrota så kom och hämta. Sår på bottenvåning, ett lågt trappsteg. Skänkes mot bortforsling.
Tömning av hus -lägenhet-förråd garage allt som ni vill blir av med sängar, möbler elektroniska sakar mm vi kör till soptippen eller ditt ni vill även på helger. flyttstädning, montering av möbler mm flytthjälp och bärhjälp, flytta sakar från lägenhet till vinden eller som ni önskar. Rivningsarbeten köra piano till tippen trädgårdsavfall el avfall bygg avfall ringa eller sms:a, mejla för pris offer vi jobbar i hela Skåne billigt är bra vi kan komma med kort varsel
Hej! Har ett digitalt piano som inte är särskilt gammalt. Det visade sig att jag trots allt inte hade en piano-virtuos inom mig så nu är det dags att lämna vidare skönheten till någon med mer tid! Inklusive *Digitalpiano Yamaha DGX-650 *Sustain-pedal *Piano pall *Notställ Får jättegärna provspelas! Väldigt varsamt och sparsamt använt. Kvitto och garanti finns :) 6000:- BVSA Köparen löser bortforsling, det går att skruva isär och ta stället och pianot separat.
Privat och företag Transport: Vissa avfallsslag klassas även som farligt gods (ADR). Som avfallslämnare är det ert ansvar att transportören har de tillstånd som krävs och att alla regler om lämning av farligt avfall följs. Farligt avfall är t. ex.: Batterier, elektronik, lysrör, lösningsmedel, färg-/lack-/ limavfall, spillolja/oljefilter, oljebemängt avfall (spån, trasor etc.), aerosoler (sprayflaskor) och bekämpningsmedel. Vi hjälper till även med tunga lyft Piano Kassaskåp Kyl/Frys Tvättmaskin Diskmaskin F-skatt Företagsförsäkring Betalning sker med kort eller faktura
- Flytthjälp (bohagsflytt, kontorsflytt) - Bortforsling av skräp till återvinningsstation KVÄLLAR OCH HELGER GÄLLER SAMMA PRIS! Vi flyttar tunga grejer så som piano eller kassaskåp och erbjuder fasta priser för det: fr.1200kr. Paketpris: 1 man + lastbil 300kr/timme 2 man + lastbil 500kr/timme Fast pris kan också erbjudas. OBS. Minst debitering är 2 timmar. Inga extra avgifter, tiden räknas när vi börjar att bära flyttstädning 40 kr/kvm om du behöver flytthjälp, ring bara eller mejla (svarar samma dag) till oss så fixar vi allt.