Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes albabalk kantbalk leca säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fynda fyra supersnygga stolar- eller- de har varit supersnygga! Stadiga och bekväma att sitta på. Men de behöver lagas i sitsen. Samtliga fyra stolar har repats upp i ytterkanten. Men de fungerar! Går nog att fixas för den händige! Har kostat ca 1200 kr styck! FYND för den händige! Höjd rygg 53 cm- så bekväma. Sitsen mäter 42X42 cm Höjd 46 cm, från golvet och upp till sitsen BORTSKÄNKES vid hämtning! Låt din skaparanda gå igång. Kanske en ny tygsits över, som får hänga ner med ett snyggt tyg????? Eller sy nya stolsöverdrag som täcker hela stolen. Eftersom stolen är rak, borde det vara lätt ordnat för den händige. Då kan man lägga en mjuk sits över sitsen under tyget och då varken syns eller känns den upprepade ytterkanten
Alla bokhyllor BORTSKÄNKES mot att man kommer och hämtar dem, då de inte kan köras till någon! Bild 1, ett skåp/byrå i ek, måtten är: Höjd: 1,40 cm Bredd: 1,25 cm Bild 2, en bokhylla, måtten är: Höjd: 1,78 cm Bredd: 1,20 cm Bild 3, en bokhylla, måtten är: Höjd: 1,60 cm Bredd: 90 cm Bild 4, en tre delad bokhylla, måtten är: Höjd: 1,78 cm Bredd: 1,10 cm Måtten på bild 4 är till de två stora bokhyllorna. Vid intresse av någon bokhylla, mejla! Fler bilder finns på insidorna av bokhyllorna.
Nu skänker vi bort våra två dvärgvädurskaniner med tillbehör till någon familj som har mer tid för Simba och Nala än vad vi har. De är ca 3 månader gamla, hane och hona. Går jättebra ihop och är jätte snälla. Det som följer med kaninerna är: En bur som är 100*50 cm Hörntoalett 1,1 l vattenflaska Ett kaninhus Matskål Klosax Blodstopp-pulver En sele Restrerande hö, spån och basfoder. Bilder skickas vid intresse men det är självklart att det är bättre att komma och titta på de och få en uppfattning om personligheterna och att ni får se hur lugna och underbara de är. Nala är honan och hon är helsvart. Nala har uppstående öron. Simba är hanen och han är ljusbrun med mörka fläckar. Simba har hängande öron De är vana vid människor runt dem. Detta bortskänkes alltså bort och vi vill gärna se att det kommer till en bra familj. Ring 0700384178 om ni är intresserade eller mejla, kollar mejlen varje dag. Och som sagt, bilder kan skickas vid intresse.
Fotölj "aspen" med fotpall inköpt på jysk. Nypris 3500:- För bild se länk: http://www.jysk.se/130/726/3697943/a/catalog Bortskänkes i befintligt skick mot annonspriset på 20:- på grund av att jag nu ska flytta och att fotöljen då inte ryms samt att fotöljen har gått sönder i ena armstödet. Det verkar vara nån skruv/bult som har lossnat/gått sönder. Detta är säkerligen inget svårt att fixa och orkar man inte det så går det ändå att sitta i den som den är nu.. Obs måste bort innan tisdag 13 december, Först till kvarn! Annonspriset är diskutabelt...
Platsbyggd skänk som stått längs med en hel vägg i gran/massivt trä bortskänkes. Måtten på varje skänkdel är 263 x 43 cm, det finns totalt två delar som står staplade ovanpå varandra på bilden. Det vita är damm som av någon anledning blev väldigt vitt på grund av blixten på kameran. Mycket fint skick, bortskänkes på grund av ommöblering. Finns för hämtning på Söder, först till kvarn!