Quantcast
Till salu inom: ”

brio builder-trä mekano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio brandbil

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jätte fin Brio kombivagn säljes billigt, lite fläckar på sufletten och dom 2 svarta spänn sakerna till handtaget i vagnen som den lille håller i när det är sittvagn fattas, men går att köpa nytt billigt. Ingår gör: *Hårdlift *Skötväska *Underlagsskydd *Parasoll *Vindskyddet som man trär över vagnen *Ett örngott samt påslakan som hör till vagnen Köpte den själv för en vecka sen men eftersom den inte såg ut som på bilden när jag köpte den samt att den är för tung för mig så vill jag nu sälja den billigt och köpa en annan vagn. Billigare vid snabb affär ska nämligen ha bebis snart :)
Jätte fin Brio kombivagn säljes billigt, lite fläckar på sufletten och dom 2 svarta spänn sakerna till handtaget i vagnen som den lille håller i när det är sittvagn fattas, men går att köpa nytt billigt.Ingår gör:*Hårdlift*Skötväska*Underlagsskydd*Parasoll*Vindskyddet som man trär över vagnen*Ett örngott samt påslakan som hör till vagnenKöpte den själv för en vecka sen men eftersom den inte såg ut som på bilden när jag köpte den samt att den är för tung för mig så vill jag nu sälja den billigt och köpa en annan vagn.Billigare vid snabb affär ska nämligen ha bebis snart :)
Brio vagn kombi, färg beige/mörkgrön. Regnskydd och myggnät ingår.Kombinerad ligg- och sittvagn. I sittdelen finns ett inbyggt fempunktsbälte. Justerbart ryggstöd i 3 lägen, sitt-ligg. Fotstödet går också att justera. På varje sida finns det fickor att lägga leksaker i. På suffletten finns en ficka där myggnät och regnskydd kan förvaras.Den hårda liggdelen går att lyfta ut och är i samma färg som vagnen, liggdelen har en egen mjuk sufflett som fästs med tryckknappar.Under vagnen finns en metallkorg där det får plats flera matkassar.Däck med grovt mönster ger bra fäste, däcken kan med ett enkelt handgrepp tas loss.Handtaget går att justera för både långa och korta personer, eller vikas ner om det är ont om utrymme t.ex. på bussen.OBS. Bilden visar en vagn av samma modell. Priset går att förhandla vid snabb affär.
DOCK-VAGNAR: Brio Blå/röd, O.B.S. FINNS 2st likadan 250krper st Combivagn sitt och liggvagn med väska och bärbar ligg-del 250kr Liten ljusröd med sufflett 100kr DOCK-SÄNGAR; 2st likadana 75kr per st Vit 75kr ÖVRIGT: Gunghäst 100kr Lego 175kr Lego (Duplo!) 150kr Trä mekano 200kr Tågbana i trä 175kr (Sakerna ligger i plastkassar som är lika stora som en kasse på typ Ica).
Tre lådor Brio builder system. Bygg flygplan, traktorer etc. 1300 kr. Låt barnets kreativitet flöda! Skickas ej.