Quantcast
Till salu inom: ”

brio sing vagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio Sing

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vår fina Brio sing, inköpt hösten 2010 på Babyland i Barkaby. Färgen på ligg och sittdelen är brun med silverfärgat chassi. Vagnen är lätt och smidig att köra pga de små, svängbara framhjulen. Färdriktningen på sittdelen är lätt att ändra genom ett enkelt handgrepp. Säljer också ett tillhörande Brio Primo babyskydd som passar i vagnschassit genom att man enkelt klickar fast det. Det medföljer en del som monteras fast i bilen så att babyskyddet också där enkelt klickas fast. Allt är i fint skick! Nypris på vagn 5990:- , babyskydd 1295:- + bas 695:-
Säljer nu vår brio sing. Inköpt Juni 2010 (modellår 2010) Fin röd sittdel med fempunktsbälte,bra liggläge används från 6 månader. Använd och välskött. Sittdelen kan vara både framåtvänd och bakåtvänd. Ena fästet på fotstödet har lossnat men går att limma. Svart Chassit, finns ingen broms då fästet lossnat (vagnen funkar perfekt även utan bromsen) Nypris 4500:- Mitt pris 1000:- Ring inte efter klockan 20 då vi har barn som sover! Tack
Hejsan Säljer nu vår barnvagn Brio sing svart/beige år 2010, sittdel och liggkorg. Regnskydd till sittdelen & liggkorgen ingår, solskydd till sittdelen ingår. Två åkpåsar ingår (brio åkpåse & emmaljunga åkpåse). Allting är i Bra skick. Vagnen är mycket smidig, superlätt att köra, och går att snurra runt på plats. Framhjulen går att låsa om man vill. När man viker ihop barnvagnen tar den väldigt liten plats, och skulle hjulen vara i vägen är det jätte enkelt att ta av dom.
Brio Sing vagn från 2008 inkl. liggdel säljes. Grön liggdel och brun sittdel. Allt fungerar bra, men jag rekommenderar att byta hjul, så får du en riktigt bra vagn. Det finns även en liten olje fläck på liggdelen, som bara är att tvätta bort. (Fick oljefläcken från ett hjul som låg i samma påse vid sista resan). Istället för att lägga tid på tvätta eller fräsha upp vagnen så säljer jag allt för 900 kr. Vagnen finns på Kungsholmsgatan 17 på Kungsholmen i Stockholm.
Jag har en jättefin,felfri Brio Sing barnvagn till salu. Det ingår både ligg och sittdel, och även ett regnskydd som hör till vagnen. Det finns en stor varukorg under vagnen som tål en vikt upp till 5kg, perfekt att handla med. Vagnen är till för barn från nyfödd till 3 år. Färgen är olivgrön/svart,även på liggdelen. vi köpte den för 6000:- ny, säljer den nu för endast 2500:-. Ring mig vid intresse då jag inte kollar mailen så ofta. Mvh//Erica.