Till salu inom

"brio sing vagn säljes"

Mjölby
4 dagar

Brio sing + babyskydd med I...

1 200 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Golfset

1 500 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Lära gå stol, barn vagn

400 kr
Citiboard
Enköping
Idag

Retro Brio barnvagn

1 500 kr
Blocket.se
Falun
Idag

Bugaboo Fox

7 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Bugaboo Donkey Duo

7 500 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Baby jogger city elite

3 500 kr
Blocket.se
Karlstad
6 månader

Liggdel Barnvagn

350 kr
Citiboard
Idag

Joolz Day 2

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholms län

Brio sing 2010 + Brio Primo babyskydd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer vår fina Brio sing, inköpt hösten 2010 på Babyland i Barkaby. Färgen på ligg och sittdelen är brun med silverfärgat chassi. Vagnen är lätt och smidig att köra pga de små, svängbara framhjulen. Färdriktningen på sittdelen är lätt att ändra genom ett enkelt handgrepp. Säljer också ett tillhörande Brio Primo babyskydd som passar i vagnschassit genom att man enkelt klickar fast det. Det medföljer en del som monteras fast i bilen så att babyskyddet också där enkelt klickas fast. Allt är i fint skick! Nypris på vagn 5990:- , babyskydd 1295:- + bas 695:-
3 600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stenungsund

Brio Sing 2010

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer nu vår brio sing. Inköpt Juni 2010 (modellår 2010) Fin röd sittdel med fempunktsbälte,bra liggläge används från 6 månader. Använd och välskött. Sittdelen kan vara både framåtvänd och bakåtvänd. Ena fästet på fotstödet har lossnat men går att limma. Svart Chassit, finns ingen broms då fästet lossnat (vagnen funkar perfekt även utan bromsen) Nypris 4500:- Mitt pris 1000:- Ring inte efter klockan 20 då vi har barn som sover! Tack
1 000 kr
Blocket.se

Barnvagn BRIO SING inkl. sittdel, liggkorg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan Säljer nu vår barnvagn Brio sing svart/beige år 2010, sittdel och liggkorg. Regnskydd till sittdelen & liggkorgen ingår, solskydd till sittdelen ingår. Två åkpåsar ingår (brio åkpåse & emmaljunga åkpåse). Allting är i Bra skick. Vagnen är mycket smidig, superlätt att köra, och går att snurra runt på plats. Framhjulen går att låsa om man vill. När man viker ihop barnvagnen tar den väldigt liten plats, och skulle hjulen vara i vägen är det jätte enkelt att ta av dom.
2 700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Kungsholmen

Brio Sing inkl liggdel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Brio Sing vagn från 2008 inkl. liggdel säljes. Grön liggdel och brun sittdel. Allt fungerar bra, men jag rekommenderar att byta hjul, så får du en riktigt bra vagn. Det finns även en liten olje fläck på liggdelen, som bara är att tvätta bort. (Fick oljefläcken från ett hjul som låg i samma påse vid sista resan). Istället för att lägga tid på tvätta eller fräsha upp vagnen så säljer jag allt för 900 kr. Vagnen finns på Kungsholmsgatan 17 på Kungsholmen i Stockholm.
900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Uppsala

Brio Sing "09"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har en jättefin,felfri Brio Sing barnvagn till salu. Det ingår både ligg och sittdel, och även ett regnskydd som hör till vagnen. Det finns en stor varukorg under vagnen som tål en vikt upp till 5kg, perfekt att handla med. Vagnen är till för barn från nyfödd till 3 år. Färgen är olivgrön/svart,även på liggdelen. vi köpte den för 6000:- ny, säljer den nu för endast 2500:-. Ring mig vid intresse då jag inte kollar mailen så ofta. Mvh//Erica.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj