Quantcast
Till salu inom: ”

brio trehjuling säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio

Malmö
Trehjuling

Vadstena
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

BRIO Tridem Sulky trehjuling Luftfyllda hjul och stålfälgar Ställbart handtag Ställbar bygel Handbroms Regnskydd Ryggstödet går att ställa i tre lägen väldigt enkelt finns liggläge. Mycket enkel att fälla ihop Extra 2 st Kompletta Hjul Orginal Extra NY Komplett klädsel BRIO Orginal aldrig använd färg grå/silver. Mycket enkel att köra, känns sportig och bra att jogga med eller åka "inlines". Nypris 4500kr Klädsel 1000kr Hjul 400 kr NU Endast 2000 Kr Mycket bra skick. Med nya klädseln som ny.
Köpte vagnen ny för bara några månader sen och känner att den inte är rätt för mig. Alla kvitton och garantier finns!! Det är en kanon sittvagn som är jättesmidig och lätt att köra. Stor varukorg under och ergonomiskt handtag. Sittdelen går att ha både framåt- och bakåtvänd. Nästan fullt liggläge med 5-punkts bälte och fotstödet går att ha i flera lägen. Enkel att fälla ihop och tar ganska liten plast i bilen. Jag har 2 st reserv framhjul som medföljer samt ett regnskydd och en fotsack. Jag kan tänka mig att ev byta mot en trehjuling. Priset är pok!!
1. Trehjuling KETTLER i rött-svart som en lämplig första trehjuling för barn från ca 1 års ålder - 250 SEK 2. SÅLD!!! 3. Klassisk och robust trehjuling BRIO i gult-svart som passar barn upp till 4 år - 150 SEK 4. SÅLD!!! Alla saker kommer från ett djur-/rökfritt hem och förvarades enbart inomhus. Annonsen finns kvar så länge något finns kvar.
En bra trehjuling med stora däck. Den hårda liggdelen är i mycket fint skick med fräsch madrass. Sittdelen är lite solblekt i sufletten men annars bra skick. Underredet är slitet men fungerar. Mjuk insattsdel/liggdel är knappt använd. Alla tillbehör finns, utom handtag/båge till sittdelen, men selen har funkat alldeles utmärkt! Säljer allt för 1000kr Tillbehören kan köpas separat. Pris diskuteras. Säljer även en insattsdel till en äldre modell Brio, i bra skick. 100kr
Fin, grå teutoniavagn säljes. Tror modellen heter spirit S3 (är inte helt säker). Vagnen är en kombivagn, med tillhörande mjuklift så den är perfekt både för nyfödd och äldre barn. Trehjuling så den är mycket lättkörd. Inklusive regnskydd. Allt för 800 kr. Säljer även en turkos hårdlift till brio happy- vagn för 100 kr. Två svarta mjukliftar 100 kr st. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.