Allt till salu inom "bruksbo maskiner reservdelar"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Maskiner  ·  Kungälv

Reservdelar till Hanix, Airman, IHI, Atlas...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Övrigt till Hanix, Airman, IHI, Atlas... Beck Maskin Sverige AB säljer även reservdelar till Hanix, Airman, IHI, Atlas, Cormidi med flera. Vi har ett stort antal reservdelar på lager vilket gör att vi snabbt kan hjälpa dig som kund. Det betyder att maskinen snabbt kommer i produktion igen, om olyckan skulle vara framme. Naturligtvis kan du som kund ställa höga krav på leveransen av delen, oavsett vart i landet du befinner dig. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och vi utvecklas ständigt. Kontakta oss för mer information. Stockholm: 08 500 741 74 Göteborg: 031 383 0300 Vi reserverar oss för ev. fel i annonsen.
0 kr
Blocket.se

Reservdels/renoverings maskin -08

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En Atv med en Hsun 387cc motor. Den är en kopia på Yamha lite osäker på vilken modell. Men har filer med service manuall , då är det en Yamha 350. Tror även att den är såld som Alfaquad/Rolly 400 mm. Kamkedjan lossnade med ventilhaveri som följd. Nya ventiler och slipning av topp så gick den några timmar. Men tyvärr drog jag toppen lite hårt så två topplocksfäste är fördärvade se bild. Allt annat fungerar på den. Har ingen möjlighet att laga den så jag säljer den till någon som reparation/reservdels maskin. Om bud inga skambud!!
10 000 kr
Blocket.se

Wiper beg reservdels maskiner

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu säljer vi ut begagnade skrot maskiner. Däck, chassi, skal, chassi-detaljer går att använda. Motorerna kanske går att använda. Elektroniken och batteriet är ej brukbara. 1 st Wiper runner. Laddstation, transformator och slingsändare ingår ej. (Delar passar till Stiga Autoclip 500) 500kr 2st Wiper Blitz. Laddare ingår ej. 500kr/st 50% rabbat utförsäljning! Vi säljer ut vårt reservdels lager till Wiper och Stiga Autoclip. Kretskort, Däck, anti-tilt kit och mycket mer. Ring eller maila för mer info. Om företaget JÖNKÖPINGS SKOG & TRÄDGÅRDSBUTIK. Vi säljer maskiner från Husqvarna, Stihl, Honda, Viking och Gardena. Även fyrhjulingar och tillbehör från Polaris och Kranman, samt släpvagnar från Fogelsta. Vi har egen serviceverkstad och eget reservdelslager. Välkommen in i butiken på Industrigatan 6 i Jönköping.
500 kr
Blocket.se

Kobelco - New Holland/Kobelco Reservdelar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Band Reservdelar Reservdelar till bandgrävare Hos oss får du original reservdelar till Kobelco och New Holland /Kobelco. Vi har även gummilarver till Kobelco & New Holland/ Kobelco - till rätt pris - 3 års kvalitetsgaranti Kontakta våra säljare för mer information: Göteborg: Görgen 031 383 0302 Stockholm: Daniel 08 500 741 86 Beck Maskin Sverige AB är stolt generalagent för Kobelco i Sverige och centrala delar av Norge.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj